google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); A horse! my kingdom for a horse! – Uden Relevans

17. nov. 2008

A horse! my kingdom for a horse!

"Hva faen Shakespeare!" hoster du imens du letter den ene balle for at gøre plads til endnu en hvidkålsvind.

Efter at have læst nyhederne igennem her til morgen, grinet lidt af Vænsdre og Hr. Fjoghs "Vi har fejlet", Det løstgående missil og andre pauseklovner, gik det op for mig at jeg faktisk af mit hjertes godhed bør åbne et alderdomshjem for heste.

Disse fantastiske dyr der har tilbragt deres mere eller mindre miserable existens med at fragte små og store sjovtbeklædte personer rundt i naturen, når de da ikke har stået i deres stalde imens førnævnte kameltåsiførte puslinger har revet strigler rundt i manken på dem hidsigt tudbrølende, "Du er den eneste der forstår mig SALLY!!!". uanfægtet af at krikkens navn var Bent.

Jeg åbner simpelthen et alderdomshjem hvor disse heltemodige væsener kan nyde deres fortjente otium i rolige omgivelser. For at hestene ikke får stress vil det ikke være muligt at besøge dyret når først man har afleveret det.

Samtidig vil jeg så åbne en webshop med billigt halalhestekød og hesteskind.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Harh... det er sgu i orden Morfar. Jeg vil gerne være med på en halvpart der, for der er vist penge i de heste, uanset om de bliver på det plejehjem eller ender i dba ;-)

Uden Relevans sagde ...

Det er lidt af et tillidsbrud hun har præsteret der :)

Anonym sagde ...

Sig til hvis du mangler en staldknægt. Det har jeg et par års erfaring i.

Steen AA sagde ...

Klar som kunde - elsker hestehakkebøffer!

Uden Relevans sagde ...

Jamen det er jo ren vind vind

Anonym sagde ...

For god indføring i hestens forunderlige verden: Tolstojs "En hest" :)

Har lige opdaget din blog. Damn det kommer til at tage lang tid at blive opdateret, men helt sikkert en fornøjelse!

Pernille

Tilføj en kommentar