google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Maa jeg bede om et minuts stilhed? – Uden Relevans

18. okt. 2008

Maa jeg bede om et minuts stilhed?

Min elskede scooter Elvira er bleven stjålet nede foran min bopæl.

Ikke nok med at det er slut med at fræse ind til Parken og tilbage på 14 minutter, hvilket er godt når man bor i Frederikssund, det er også slut med at drille smartnumser i BMWer der tror at de kan accelerere fra en ved røde lys (jeg er jo kun en knægt).

Nyrepareret og i tiptop stand er der nu en ussel tyv der begejstret tåger rundt på stakkels Elvira.

Tilbage er der kun at ønske at han får ligeså meget glæde ved hende som jeg har haft.

Hvis der er nogen der ser en guldfarvet Peugeot Speedfight med nummerpladen jj584 så skriv mig lige en mail ikk? :o).

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Man får sq lyst til at lureminere sine ting nogle gange, ikke?

Jeg er ret glad for at bo i så meget af et provinshul at jeg jævnligt opdager jeg har glemt at låse cyklen eller har ladet døren stå ulåst når jeg er hjemmefra. Den slags ville man ikke kunne gøre ustraffet i landets metropoler.

Unknown sagde ...

skide tyveknejte! Rend ud og led efter den, igen igen så . . . den er jo nok bareb bleven smidt i en busk - eller sådanne nowet krims krams halløj!

og kratlusker, så vidt jeg husker så HAR jeg altså fået min cykel stjålet - engang, vist nok - der ved Rema 1000 overfor tanken . . ik'å! :)

Anonym sagde ...

Klart nok - man skal ikke gøre det til en vane, men ville du tro du kunne slippe afsted med det fem gange i Kbh? Tanken er væk for længe siden, for resten. Rema 1000 er der endnu.

I Korsør fik jeg engang bøffet en låst cykel efter at have kørt een tur på den. Til stationen.

Uden Relevans sagde ...

Den ulåste lås jeg plejede at smide rundt om baghjulet er også væk, så hun er nok blevet kastet op i en lastbil og kørt væk.

spunky sagde ...

fandes til rø.p..er!

de skulle klynges op i en gensplejset standerlampe tegnet af Bjørn Nørgård og derefter have kølhalet genitialerne under en vejtromle fra forrige årtusinde.

Send en kommentar