google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Anmeldelse af James Bond 007 The Quantum Solace – Uden Relevans

4. okt. 2008

Anmeldelse af James Bond 007 The Quantum Solace

Som nogle af jer mere eller mindre trofaste læsere af min internetweblog jo nok husker hænder det at jeg får mine små fedtede vanter på billetter til premierer eller forpremierer på diverse mere eller mindre underlige films, hvem kan glemme min nærmest legendariske anmeldelse af Narnia 2 The search for more money.?

Så igår var det den dersens James Bond films.

Filmen er meget forvirrende, han bliver uvenner med en gråhåret dame, der tager hans pas imens han hopper over en bro i en speedbåd, så tåger han lidt rundt på en bakke med en maskinpistol imens damen kæfter videre om at han skal fanges, hvorefter han ret hurtigt hopper rundt på ting, ødelægger andre ting og kysser en slank dame.

Det bliver ikke mindre forvirrende af at filmen kun varer cirka 70 sekunder og den afslutter med en tekst hvor der bare står NOV 7.?????

Så gå hellere ind og se Rejsen til Saturn med rumhelten Fisse-Ole og nogle andre. Den var ret sjov desværre blev den lidt ødelagt af Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj og Iven Stejle hvis eneste talent vist er at hun blæser Casper C.

Udover at man burde have valgt nogle ukendte skuespillere til at lave stemmer er den hylende sjov, med skjulte referencer til Ungeren, Johnny Margrethes rygerlunger og porno.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fisse Ole Rules!

Og du ved! at du ås vil bli' kaldt en nasserøv - når du står ved him'lens port! :D

Nov.7 se Bond. . . Vandre i Ørken - med stort våben.
wuhu!

Uden Relevans sagde ...

Hey I beg to differ!

Anonym sagde ...

Jæs Jæs - we'll see! Beg away. . .

Steen AA sagde ...

Arhj, Morfar, den var sgu' under bæltestedet. Jeg har set Hjejle på teatrets skrå brædder et par gange, og hun er saftspetersusemig dygtig. Ved ikke med det dersens moderne films-noget...

Send en kommentar