google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Flinke Torsten og Parfiction VII part 2 – Uden Relevans

7. okt. 2008

Flinke Torsten og Parfiction VII part 2

Ovre østpå i Skt Petersborg/Leningrad sidder der en mand med røde ører.
Manden hedder Torsten Hesselbjerg og er Rigspolitichef i København. Hvorfor har Torsten så røde ører? Hører jeg dig spørge, Jo ser du det har Torsten fordi han brugte 5.800 kroner af skatteborgernes penge på at forlænge en officiel tur til Brasilien weekenden over sammen med Lillemor.

Torsten mener selv at det er helt okay, fordi han tilbagebetalte en barregning på 1500 kroner da det blev påvist at den havde os skattekulier også betalt.

Jeg synes vi alle sammen skal skrive til Torsten og minde ham om at det er anden gang han kvajer sig, da han også er blevet bustet for at køre for stærkt. Så gør som jeg skriv til Torsten på rpch@politi.dk og fortæl ham at han har gjort i nælderne igen.

Enden på Parfiction VII.

Bjarnes nu ekskæreste er indlagt på et mentalhospital og Bjarne har barnet på fuldtid, han prøver at støtte hende så godt han kan.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Maybe, just get on with your life, Bjarne.

Anonym sagde ...

Støtte hende? Bjarne skal da holde sig så langt væk fra hende, som det overhoved er muligt.

Anonym sagde ...

Bjarne lyder alt for flink.. ;D

Anonym sagde ...

Aja! Og hva så hvis der sidder en eller anden politimester striks - som har brugt nogle af vores penge på en darjlig ferie sammen med lillemor? Så de var glade så længe :) . . . Når du så strengt og uromantiskt -spiser os af med sådan en afslutning på bjarne bent's kvaler! . . .

Uden Relevans sagde ...

Nu har Torsten været en flink dreng og betalt tilbage, nok fordi jeg skrev til ham.

Tjaeh Bjarne er jo en romantiker...

Anonym sagde ...

Smart at slå to ikke-relaterede indlæg sammen. Så sparrer man plads på internettet.

Uden Relevans sagde ...

Jeg syntes ligesom at det var spild at lave et separat indlæg for to linjers tekst :)

Send en kommentar