google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Et snigløb af dimensioner – Uden Relevans

26. jun. 2008

Et snigløb af dimensioner

Her forleden dag var jeg på cafe i jydernes foretrukne sted at hade, Danmarks riges hovedstad København.

Jeg havde aftalt med en veninde at vi skulle mødes og nyde en enkelt genstand sammen, hun sagde så at hun ville tage sin langhårede, lyshårede slanke veninde med, og om jeg ikke kunne tage ham der Per med som hun havde hørt så meget om?

Jeg lugtede straks et setup, en Kirsten Giftekniv på krigsstien så jeg spurgte straks om det var fordi at hendes veninde og Per tilfældigvis begge to var uden partner at hun ville have dem til at mødes?

Nej nej det var det skam ikke, det var udelukkende for at møde Per hun ville mødes, det kunne dog være hyggeligt hvis vi var fire.

Aftenen oprandt og vi sad og hang på cafeen, min veninde og hendes veninde, Per ankom og det første han spurgte mig om da vi fik et sekund alene var ”Morfar er det her et setup?” Jeg gjorde mit bedste for at forsikre om at det var det ikke fra min side, dog kunne jeg godt ane ugler i mosen da veninde II nærmest overfaldt Per.

Cirka en halv time udholdt Per så måtte han ”desværre” gå ”på grund af arbejde i morgen”. Ak ja hvem kan blame ham?`

Er der noget værre end kvinder der konspirerer på den måde?

8 kommentarer:

Årets Brandert sagde ...

Langt, lyst hår.. Slank? hvad er det liiiige der er i vejen her? Jeg kunne forstå hvis veninden havde slæbt Quasimodo og Birthe Rønn Hornbechs bastard af en unge, men beskrivelsen lyder da til at være iorden.
Nuvel, man skal naturligvis ikke lade kvindfolket trække den store sorte sæk nedover hovedet på en. Den som også dikterer beige sofaarrangementer, matchende dækservietter. Dækservietter i det hele taget. OK, jeg giver mig, det var fornuftigt at han stak af!!

Frk. Maj sagde ...

Det er så ondt at gøre sådan noget... Det har jeg prøvet - ikke sjovt! - jow! - måske for dem der laver set-up'et, men ikke for de involverede..

NÅ!

Anonym sagde ...

Det lader til at Per er lige så meget en tøs som Morfar. Hvis hun var så lækker og så glad for manden, kunne han vel nok gøre hende den tjeneste at overleve en nat med hende.

Anonym sagde ...

Hvad er det liiige, der er i vejen med dækservietter? (Siger hun og trækker et nyt, beige betræk på Futon) ;)

Anonym sagde ...

Er man ikke næsten nødt til at se billeder for at kunne tage stilling til spørgsmålet?

Unknown sagde ...

Det som åb og holme siger.
Og jo. . der er forhåbentlig flere ting - der er langt værre end kvindelig konspiration. . .

Anonym sagde ...

Per er ikke en tøs! Maj: endnu en gang forstår du.

Anonym sagde ...

Åhhh du slet aner ikke hvilke set-ups der er lagt for dagen i morgen.... ;-)

Send en kommentar