google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Intet nyt fra Vestfronten. – Uden Relevans

7. apr. 2008

Intet nyt fra Vestfronten.

Intet nyt fra Vestfronten.

Jeg hader de der journalist "historier" med non-news a la den her. "Jeg står inde foran Parken i København og der er helt roligt, Politiet har ikke meldt om nogen sammenstød imellem de rivaliserende fans, vi følger situationen nøje og vi vender tilbage hvis der sker noget."

Altså mage til crap skal man da lede længe efter, hvorfor rapportere når der ikke sker noget? Så hermed følger en situationsrapport fra Morfars liv.

Det er faktisk ikke til at tro, der er slet ikke sket nogle katastrofer endnu i dag. På den anden side har jeg jo heller ikke været hjemme endnu så det kan være at der ligger lidt godter på måtten overbragt af de onde postslæbere fra Ondskabens Imperium.

Jeg har fået afleveret Dødsmaskinen hos den lokale autoflikker, han har dog ikke telefoneret mig endnu med en dom, så intet nyt er godt nyt ikk? Ikk?? Ikk??

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

. . . .m.å.s.k.e. . . .! ! HUH!

Uden Relevans sagde ...

Hvad er der med dig og de pirkker der Trunte?

Suzy Q sagde ...

jow det er godt nyt... -ish.

Moffe. jeg er SÅ enig mht de journalister!

"Jeg STÅR HER og PRØVER AT PISKE EN STEMNING OP, men den ENESTE der er oppe at KØRE er vist MIG".

Jeg zapper LIGE med det samme.

Uden Relevans sagde ...

MIn google ads pinkode er kommet! :)

Unknown sagde ...

prikker er bare seje! dér!

Uden Relevans sagde ...

Du er den vildeste g-æ-k-k-e-r

Anonym sagde ...

Jeg tror bare det er deres måde at lytte til fornuft. Nu har vi i mange år brokket os over nyhedskriterierne (fx. sensation). Og i vores brokkeri har vi hævdet, at det ville da være dejligt, hvis de en gang imellem gad at bringe en positiv historie. En historie om noget der ikke er gået galt. Så de har bare lyttet til mine bønner. Og det er dejligt at se på. Lidt ligesom pausefisk.

Anonym sagde ...

Blyanten har ret. Måske skulle de sende nogle flere journalister ud af København, hvor de så kan melde fra fjerne afkroge at endnu er ingen blevet stukket ned her i XXX herred.

Tilføj en kommentar