google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); De barske realiteter – Uden Relevans

23. apr. 2008

De barske realiteter

I går da jeg overværede Champions League semifinalen mellem Englands nummer to og fire (ikke meget mester i det hva?) var vi alle flade af grin, måske skulle man have været der, måske skal dette læses med en fadbamse eller to i hånden og et par stykker i maven.

På et tidspunkt kaster Chelseas Ivorianske angriber sig igen igen igen vertikal på græsset efter at et vindpust havde kastet ham omkuld, ja for der var ikke andre der rørte ham. (kort sagt endnu et dyk i Jürgen Klinsmann klassen).

Hvortil Jan Mølby tørt bemærker.

”Ja de må hellere få ham op på båren, ind i ambulancen og få kørt ham til Italien via hospitalet,”.

Totalt tørt der!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kommentaren var sjov, men synes også meget godt den viser, hvorfor der ikke bliver vist Italiensk fodbold i TV, når de såkaldte eksperter render rundt med sådanne fordomme om Italiensk fodbold, og til lige formidler dem ud til masserne. For skuespilskunsten er mindst lige så stor en del af f.eks. Engelsk (Ronaldo, Adebayor etc) og Spansk (Robben, Ronaldinho etc) fodbold, som den er i Italiensk (hvor jeg kun sådan lige på stående fod kan komme i tanker om Inzaghi)...

Uden Relevans sagde ...

Filippo eller simone?

Ronaldo er den værste dykand i universet.

Anonym sagde ...

Pippo, desværre, Simone spiller vel ikke nok til at kunne nå at falde?

Og ja, Ronaldo er verdensmester i den disciplin. Og i øvrigt også rigtig god til at se meget forulempet ud, når dommeren så rent faktisk ikke tilkender ham et straffespark for hans skuespilskunst.

Unknown sagde ...

ZZzzz . . jeg går ud og laver kaffe imens!

Uden Relevans sagde ...

Hehe Pdrsn :)

Havehyrden sagde ...

Jan Mølby??? Ham den "fede" ex-landsholdspiller? Hvad f..... lever han endnu!
:))

Tilføj en kommentar