google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Advarsel/oprop Til Danmarks soldater og danmarks folk – Uden Relevans

11. apr. 2008

Advarsel/oprop Til Danmarks soldater og danmarks folk

Hvis der er et eneste guldkorn jeg kan bringe videre fra min egen erfaringssfære ud over at det er en SINDSSYG dårlig ide at prutte i et solarium imens man selv ligger i det.

Så må det være: Lad være med og jeg må på det bestemteste understrege lad VÆRE med at købe et designermøbel til 82.000 kroner.

Det får resten af ens møbler til at ligne lort, de fremstår virkelig usle i forhold til. Så måske må jeg en tur i banken med et oversavede dankort for at få rettet op på det.

Det er næsten ligesom at havde fået en ny kæreste, man vil gerne røre ved den, man tør bare ikke fordi den er så fin :).

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har købt........hvad???

Anonym sagde ...

Du har købt........hvad???

Anonym sagde ...

Den skal sgu bruges!! Blir kun pænere af det..

Kagekonen sagde ...

Morfar, den skal bare bruges og leves lidt i... du ved lidt sardiner i olie her, en slat lunken øl der osv. så bliver den fin fin med ægte patina ;-)

Anonym sagde ...

Jeg kan foreslå at dække den i syntetiske lammeskind fra Biva eller Jysk, og evt. få monteret et par gyngestolsfødder - se det ville være en dejlig stol!

Anonym sagde ...

Kender jeg godt.Alt jeg ejer er Ægget.

Anonym sagde ...

Hvis du vil låne fire apparater til at give lidt...skal vi sige patina, kan du leje unger og katte hos mig for en brøkdel af 82.000 pr døgn.

Anonym sagde ...

Jeg elsker at du har købt den elendige stol, det styrker nemlig min bevisthed om at nogen har alt for mange penge ;)

Unknown sagde ...

hmmm . . syns det er alarmerende at du overhovedet har været i et solarium! Mann!

! næste gang du kjøver de dersens fancy desajnar møwler - kjøv med Patina fra starten..? ;)

..'drop it like it's hot

Uden Relevans sagde ...

Jeg er så glad for jeres fantastiske forslag.

Jeg fandt en hjemløs nede på gaden og gav ham stolen, så den er nu bundet fast på hans barnevogn, han blev sidst set på vej mod Odder.

Om to år vender han tilbage med stolen og så skulle den være fin nok til resten af mit skrammel.

spunky sagde ...

ha ha ha ha....

crazy bastart!

Tilføj en kommentar