google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar erkender: Jeg er en luder in spe! – Uden Relevans

26. feb. 2007

Morfar erkender: Jeg er en luder in spe!

Jeg var engang ansat under en chef, der efter at have modtaget berettiget kritik i 20 minutter fra en gruppe medarbejdere, udtalte følgende ord:”Vi er alle ludere for Gud”.

Der var ingen der fattede hvad han mente, og til dato bliver jeg stadig lidt blank og fjern i blikket når jeg prøver at forstå hvad han mente.

Nåmmen, til sagen! Jeg læste i en dansk publikation at det er på mode at give internetwebloggere gaver så de mere eller mindre hjernedødt automatisk reklamerer for diverse produkter, som nu for eksempel ”En af Danmarks førende Bloggere” der jo reklamerer for en pornobutik på nettet i sin internetweblog.

I Amerikas Forenede Stater (dem der er i krig med os mod Irak fordi de mangler olie), har et verdensomspændende firma sendt bærbare personlige computere til 98 forskellige internetwebloggere, mod at de til gengæld skrev i deres internetweblog at den var skrevet på en personlig computer fra den fabrikant der havde sendt dem maskinen.

Det gav dog bagslag idet mange nægtede at være ludere og som en konsekvens deraf sendte de personlige computere tilbage til producenten.

Så herfra skal da lyde en opfordring til de førende producenter af bærbare personlige computere. Send mig en af jeres topmodeller og jeg LOVER at nævne i hvert indlæg at det er forfattet på netop den model i sender mig.

Morfar din Internetweblogluder in spe.

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

You are such a whore :-)

Anonym sagde ...

i min fortid var vi alle mellemledere for herren. sådan er vi så forskellige.

Uden Relevans sagde ...

Rumfrø: yep! hvis jeg kan score en gratis bærbar :o).

Regitze: Ja tiderne ændrer sig :o)

Blomkvist sagde ...

Vi er vel alle ludere ... i princippet er det vel et bare et spørgsmål om prisen....

Uden Relevans sagde ...

Buster: Den har jeg hørt før, og der brød jeg mig heller ikke om det.

Årets Brandert sagde ...

Jeg skriver denne kommentar på min IBM bærbare, mens jeg ser lidt fjernsyn på mit Phillips tv, dog overvejende om jeg sku tænde for min Mp3 afspiller af mærket iPod, og slukker tørsten i Coca Cola, siddende i mine Calvin Klein natbukser.

(til fabrikanterne af disse varer: Send mig en mail eller læg en kommentar, så finder vi ud af det med kontonumre eller postadresse hvor frynset kan afleveres..)

Jeg er også til fals.

Nynne sagde ...

Luder og luder... Kan man sige at du bare er materialistisk udfordret. Det er vel ingen skam hele tiden at ønske sig det sidste nye gear, når nu alle andre har. Og som der står et sted i bibelen: Lad dem der har, give til dem der ikke har (så meget). Det synes jeg da bare man skulle tage imod hvis lejlighed byder sig.

Uden Relevans sagde ...

ÅB Du har som sædvanlig min ryg.

Nynne: Jeg er sikker på at omtalen af det vil være MEGET mere værd end de skaldede 18.000 for min nye PC :o).

Anonym sagde ...

Tja ved ikke om jeg er enig i mærket luder, men til fals er vi sikkert alle. Det er prisen der variere, intet andet.
Men hvis der skulle sidde en eller anden producent og gerne ville sende mig noget. Tja så var jeg nok også til fals, medmindre det var noget jeg ikke brød mig om.

Gittes mono- og dialoger sagde ...

Det er langt værre med Føtex, Bilka
og Netto, der kommer man sgu i betalingsklassen, når man spæner rundt med deres poser med reklamer på ;-)

Uden Relevans sagde ...

Ja Gitte, medmindre at man har et "posearkiv". Jeg skrev engang et superindlæg om posearkiver, det ligger her et sted endnu.

Benny sagde ...

Vi er alle ludere for kapitalen...nå men reserver bare en blæbar til mig osse!
;o)

Anonym sagde ...

Man skal skrive en sønderlæmmende kritik af den pågældende fabrikants produkter,og afslutte med, at man forøvrigt lige har kæmpet sig igennem skriveprocessen på et af deres elendige aparater, og at det tog dobbelt så lang tid som nødvendigt.

Så har man overholdt aftalen uden at være en luder

Uden Relevans sagde ...

Milos, søg straks ansættelse som spindoktor :o)

Anonym sagde ...

Jeg lover at lade være med at skrive et eneste ord mere på min elendige blog hvis jeg får en bærbar..

Uden Relevans sagde ...

Den hellige, det tør jeg ikke at love, for så skillinger mine to læsere bare sammen og hvor skal jeg så skrive? :o)

Maria sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig at prøvekøre en god, solid økonomi...

Send venligst en sådan...

Gerne hurtigt, da jeg lige har fået en efterregning...

Send en kommentar