google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hvad er det for en syg verden vi lever i? – Uden Relevans

10. feb. 2007

Hvad er det for en syg verden vi lever i?

En tidligere fotomodel og egentlig tragisk skæbne dør. Det har været et tragisk liv hun har ført med masser af skandaler, narkotika og dødsfald.

Det har vel en vis nyhedsinteresse fair nok.

Der hvor filmen knækker for mig, er at folk har behov for at se hende dø! Selvfølgelig blev det optaget i disse voyeur 5 megapixel-mobilkamera tider.

Saddam Hussein dør, fint nok, men jeg har ikke det store behov for at se ham blive hængt, for mig er det nok at vide at han er død.

Jeg har ikke se nogen af de to videoer og jeg har heller ikke lyst til det.

Hvad bliver det næste? Er der ikke en moralsk (hov et nyt ord) grænse for hvad man vil vise? Og hvad vi vil se?

Jo vi har grænsen ved de såkaldte "kongeliges" kønsdele. DEM må vi for alt i verden ikke se, og vi GIDER heller ikke se dem, men burde vi ikke have en grænse et sted FØR vi viser folk dø på TV og indernedded???

Hvad er det for en syg verden vi lever i?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jo du har helt ret, det burde slutte lææænge før! Ja det er som om pli og moral er blevet så meget fremmedord at de henhører til et sprog ingen forstår - not so!!! Og nej, jeg skal heller ikke se nogen videoer. God Weekend!

Benny sagde ...

Enig, vi skal ikke have død som underholdning. Men nogen dør i krig, andre af sult. Og det skal vi vel se? Vi kan ihvertfald ikke bare lukke øjnene.
Vold og død er en underlig størrelse som man gerne i fiktion lader sig underholde med (krimier f.eks.).
Livet - og døden - er kompliceret.

Anonym sagde ...

Stakkels Anna. Hun har ikke haft det sjovt. Lad os håbe hun er et bedre sted nu.

Anonym sagde ...

sikke en frisk kommentar, bjlindhard. Man skulle næsten have filmet dig mens du skrev den.

Uden Relevans sagde ...

*smiler veligt*

Send en kommentar