google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Wish me luck as you wave me goodbye – Uden Relevans

23. dec. 2006

Wish me luck as you wave me goodbye

Ak ja gode gamle Vera Lynn. Mange små amerikanske fodtusser har krøbet sammen i deres mudrede skyttehuller med et lille fedtet billede af Vera krammet i deres små barkede næver, mens de tyske Nebelwerferbatterier har pumpet glødende stål og død ud over dem i en nærmest uendelig strøm.

Men det er jo det rene vand i forhold til det jeg skal igennem. Søren Kams ridderkors ved Bug-floden i oktober 44 blegner næsten i sammeligning.

Jeg skal ud at shoppe julegaver!

Jeg troede at jeg havde styr på det hele, lige indtil Prinsessen annoncerer, "Du har ikke købt en gave til Moster Else har du? Eh "Moster Else???" fik jeg fremstammet imens det langsomt dæmrede for mig at Moster Else også skulle med til juleaften.

Så nu skal jeg ud i det rene kaos! Julehandelen. Det er ligefør at jeg hellere vil vandre gennem alle 666 lag af Helvede end ud at shoppe julegave til Moster Else.

Så Wish me luck as you wave me goodbye

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Næste år vil jeg danne en interesseorganisation der har til formål at forbyde indkøb af julegaver. Alle pengene skal indgå på en obligatorisk opsparingskonto, som kun kan blive brugt på madvarer, og kun i dagene op til jul.

Uden Relevans sagde ...

Ja vi spiser jo heller ingenting her i julen.

Faktisk har jeg lige tabt mig to kilo hvordan det så end kunne lade sig gøre????

Jegmig sagde ...

Hun hedder altså Hanne. :)

Anonym sagde ...

Godt at se at du overlevede og har det hele på plads også overfor moster Esther...eller hva''??
Nååå meeeen;
God Jul til dig og prinsessen ;-)

Anonym sagde ...

Glædelig jul ovre fra garagen :D

Osse til Ulla og moster...

Uden Relevans sagde ...

Hehehe ja jeg ved godt hva hun hedder det var for at hun kunne være anonym.

TAk allesammen og lige i måsen til jer.

Tilføj en kommentar