google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jul på coke – Uden Relevans

21. dec. 2006

Jul på coke

Her forleden dag havde jeg i min ufattelige grænseoverskridende naivitet bevæget mig ind i et storcenter for at fouragere de sidste julegaver, det er jo helt rart at skulle give gaver i år. Jeg glemmer aldrig den jul hvor jeg fik at vide at "nu var jeg voksen så nu fik jeg ingen gaver". Tag den dit lille 16-årige svin!

Anyway, jeg står i det her stormagasin ved kassen foran mig render en ung gut rundt i de der 1.600 kroners "engineered jeans" (fremmedord for at en eller anden asiatisk båtnakke har klippet hul i dine nye cowboyderbukser), der hænger nede på baglårene, han havde et Dolsje og kabballa bælte på men det formåede ikke at holde hans bukser oppe alligevel. Nydelig Burberry cardigan, sporty Nordfjæs-jakke. Kort sagt en moderigtig ung mand med Björn Borg underbuksen fuldt synlig i køen foran mig, han taler hele tiden: til mig, til kasseasssistenten, til sig selv hele tiden kommer der ord ud af hans mund, da han skal til at betale siger han "på kortet her".

Nysgerrig som jeg er skal jeg da lige se hvad en så fashionablet klædt mandsperson med kokain i næsen har af kreditkort...

Ikano Finans...

No effing wonder at han var på coke!!!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Børnene skal osse vide det er jul.

Uden Relevans sagde ...

yep med en ÅOP på 26.3 % :o)

Hunløven sagde ...

Er der noget at sige til, at han er typen der render rundt med sådan et kort. Jeg mener manden kan ikke finde ud af at trække hans bukser op. Hvor stor er chancen så for at han aner hvad ÅOP er.
Han tror sikkert det er et band han alligevel er for cool til at hører.

Benny sagde ...

Fryyyyyyyd! Ha-ha!
;o)

Anonym sagde ...

Hehe. Han kommer til at høre den nyeste CD med RKI, inden julen er omme.
Men det er vel trods alt bedre end HA finans.

- Holme (der hader tidens mode - SKAL man ligne en bøsse selv hvis man er hetro???)

Uden Relevans sagde ...

Hunløve du har helt ret!

Benny: Ja lidt ikk?

Holme: JA jo mere bøsset man ser ud desto mere vil pigerne have en.

Tilføj en kommentar