google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Op på hesten og afsted! – Uden Relevans

24. mar. 2006

Op på hesten og afsted!Jeg går et hårdt døgn i møde jeg skal vådrumsisolere, hvilket igår ikke blev en bragende succes da jeg fik vådrumsbehandlet mig selv ligeså meget som gulvet, samtidig er jeg ved at vaske tøj, da der kun ligger to strømper i skuffen og råber af hinanden, den ene er en “South Park” sok og den anden en “jeg var sort I mine unge dage” sok. Ikke lige det man kan tage på når man i morgen skal ud til Frk Ulla og smadre ting.

En skønne dag håber jeg at vi finder det parallelle univers hvor alle forsvundne venstresokker bor.

Yderligere skal jeg jo ind til 3-aberne på Kultorvet og så er der lige en 8-9 timers arbejde der skal afvikles, og for at det ikke skal være løgn, har mit føl inviteret mig på druk.

Min ven Leffe har til overflod mumlet i sit skæg om at vi skal ud at straffe fisk i morgen tidlig, vi har en date med en 10 kilos gedde i Søster Svenstrup påstår han.

Morfar shiny & happy

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Apropos sokker, her hos mig er det altså højresokkerne, det er galt med. Men jeg tror, jeg har fundet løsningen.
I nattens mulm og mørke sniger de sig ind i bunden af klædeskabet og konverterer til vaskeribøjler!

Jegmig sagde ...

Altså jeg har jo en sok i overskud, hvis det var noget... ;o)

Uden Relevans sagde ...

JA JEg fatter ihverfald ikke hvor de bliver af de små sataner :)

Ulla sagde ...

HEY!!! Ingen smadring af ting her! Du må danse pogo eller gogo eller hvad det nu hedder derhjemme, mister fister!

Uden Relevans sagde ...

Bleh...tøs!

Anonym sagde ...

Den travle Hr. Leth copycat ønskes en fortræffelig tur, og Miss Ulla held & lykke i at holde den vilde unghest inden for folderne ;o)

Send en kommentar