google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En umulig opgave – Uden Relevans

20. mar. 2006

En umulig opgaveI min ukuelige optimisme ville jeg lige ringe til "3 butikken" på kultorvet, for at høre status på min stakkels Nokia telefon. Ikke den på billedet bare rolig.

Glad og fro satte jeg mig til PCén for lige at finde nummeret og kime dem ned. Men ak og ve... prøv DU at finde deres nummer! Det står ingen steder! Det er som om 3 er en slags hemmelig sekt eller kult der forsøger at dølge deres tilstedeværelse.

Jeg ringede så til deres "kundeservice" og allerede efter 12 minutter kom jeg igennem, og de havde nummeret.

Efter at have kimet dem ned i en time, kommer jeg igennem og de ringer tilbage.

Telefonen er skadet og det kommer ikke ind under garantien, men du kan få den tilbage for 275 uden reparation eller få den repareret 1.400 kroner.

Hvad gør jeg så nu???

PS her er nummeret 70 31 40 30

9 kommentarer:

LaQuack sagde ...

Umiddelbart ville "sørge for at true med alskens ulykker" være et ikke helt urimeligt bud. Forbrugerstyrelsen f.eks.

Uden Relevans sagde ...

Der er skabt precedens for at teknikerens vurdering er den gældende. Jeg har undersøgt det.

Nelliken sagde ...

Undskyld min langsommelige fatteevne, men altså: Er det korrekt opfattet at du skal betale 275,- for at få din i øvrigt defekte telefon TILBAGE ? Hvad siger Fst. til dét ? Det må da betegnes som et gebyr ??

Jegmig sagde ...

Du kaster en forbandelse. "gid lopperne fra titusind kameler måtte overnatte i jeres armhuler." -Det giver dig sikkert ikke din telefon tilbage uden regning, men du får det bedre.
I øvrigt så er du blevet udfordret. :o)

Uden Relevans sagde ...

Det er også et gebyr, men det er fuldt lovligt idet de jo har udgifter ved at sende den defekte enhed til reparation, og idet denne enhed jo ikke er dækket af garantien er der tale om et tilbud. Da jeg var i "en større dansk IT-detailkæde" kostede det kunderne 400 at få deres defekte ting tilbage bare vi havde taget imod dem.

Pigebarnet sagde ...

Hvor i stykker er den og hvad med numre o.lign gejl?

btw giver en googling af '3 kultorvet' adgang til følgende side:

Man er vel informationssøger :P

Uden Relevans sagde ...

Dåmme Pigebarn :)

der er en skade under skærmen som om nogen har sat sin tommeltot på og mast til. Men der er INTET at se på selve skærmen...ingen mærker... men de er ligeglade.

Pigebarnet sagde ...

... altså så ville jeg jo nok be om at få den igen... men nu er jeg jo også en elendig autoritet på området da jeg render rundt med den absolut grimmeste mobil ever!

Jeg tror dog også ret hurtigt du vil fortryde selvsamme valg da du vil tænke på dåmme 3 folk hver eneste gang du ser på din skærm - og sådan noget blir man gnaven af..

forresten må du under ingen omstændigheder adoptere mine ænder! de er højt elsket, men de skal døbes, og jeg vil gerne skaffe en fin en til dig - en fin en med personlighed..

Jeg LOVER!

Uden Relevans sagde ...

det lytar bra! Så kan du låne min døbefont!

Send en kommentar