google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Mobilterror – Uden Relevans

1. dec. 2005

Mobilterror

Kvakand har en sjov historie på sin blog om en tabt mobil.

Min bedste ven Svend havde som sædvanligt tabt sin mobil, men han var rimelig sikker på at det var i en taxa på vej hjem. Så han ringer til taxa-selskabet ( ved et mirakel kunne han finde sin dankortkvittering) og Jo han kunne da lige få nummeret til den chauffør han havde kørt med. Svend har ikke lukket telefonen, da han ikke kunne finde nummeret hvor man før den slags.

Men de mødes et par dage senere og Chaufføren siger " Kan du ikke give mig findeløn!, Jeg kunne jo have ringet hjem til Pakistan eller alle mulige steder hen, men det har jeg ikke gjort." Svend nu lykkelig over at være genforenet med mobil " jo du kan få 100 kroner. "chauffør: " men jeg ku ringe alle steder jeg ikk har gjort det" Svend: nu lettere irriteret. " okay her er 200 kroner og hit så med min mobil.

To dage senere bliver Svend afhentet på arbejdet ( en verdensomspændende koncern) af nogen der kalder sig selv "Politiet" de lægger ham i håndjern og sigter ham for væbnet røveri.

Den rare Chauffør havde ringet for 2.100 kroner til Pakistan OG brugt telefonen ved et røveri, hvor hans taxa var flugtbil...

Moralen? Altid lukke din mobil når du mister den :-)

4 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

du drømmer ikke om HVOR tillykke med fødselsdagen jeg har sagt. Tjek din hotmail.

Suzy :P og :D og ;) ogjegvedikkehvad

Uden Relevans sagde ...

Det er jo for seeensyt!!!

tusind tak Suzy Q!

Det værste er at nu ligger den som en af sangene på min MP3 afspiller da jeg kom til at smide den i et dir jeg kylede over... så nu er du udødelig gjort på min MP3 er :D
Sexet stemme der Susy :D

Suzy Q sagde ...

ih tak :) og jeg er endda morgenrusten *host* - men det skulle jo være første take, ellers var det jo ikke "rigtigt", og det ER det - med skønhedsfejl og alt.
:D

Anonym sagde ...

Er ikke så avanceret - så jeg nøjes med at skrive det.......Stort tillykke med fødselsdagen......og rigtig meget øv med jobbet.

Send en kommentar