google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hvor er der en fest? – Uden Relevans

19. dec. 2005

Hvor er der en fest?

Nytårsaften: Morfar kigger på sin vennekreds og ser til sin undren og forbavselse at alle skal sidde derhjemme med Lillemor og høre Britney Spears og se tv. En af mine venner skal til et arrangement med beautiful people for kun 800 kroner kan man se et jam band og få 3 retter mad, og det ligger et sted på Amager hvor man bare ikke kan komme hjem fra. Så nej tak.

Så derfor: Har du en fest og mangler en gæst, så er Morfar klar...som Sille siger: "du stiller jo altid op til fest Morfar".

Hvem ved måske er jeg ikke den eneste blogger der er fanget i en "alle mine venner er kedelige par"-situation.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske du skulle udvide horisonten og prøve noget nyt i år.....hva' med en tur til det stooore udland??
:o) Sverige eventuelt....eller noget andet, der ligger tæt på Dk...

FYI: Amager er MEGET centralt....der kan man godt komme hjem fra :-)

Uden Relevans sagde ...

Nogen burde da invitere mig til fest!

Anonym sagde ...

Ja... jeg skal en tur til London.. Og holde nytår der... Vi kan måske klemme dig ind..;-) apropo det store udland... For billetten derover koster da ikke 800,- som det åbenbart gør at komme til amager...

Uden Relevans sagde ...

Hvor vil du klemme mig ind? høhø, ja hvorfor ikke tage til London, har du yderligere detaljer?

vonforhud@gmail.com

vh Morfar

Jegmig sagde ...

Ellers er du velkommen i Jylland. Her er ikke fest, men her er fandme hyggeligt... ;o)

Anonym sagde ...

ok.. ku så godt lige se at det var lang tid siden jeg har købt min flybillet.. for prisen er nu 1500,- så er det dog billigere at tage til amager... For du kan vel næppe være i min kuffet?;-)

Aeris sagde ...

Ude på Base Camp? :D

Der har jeg en gang holdt nytårsaften og man kunne fanme ikke komme hjem derfra - det var umuligt at opdrive en taxa. En skam jeg ikke skal til min kusine alligevel - ellers var du velkommen! :D

Anonym sagde ...

Så stoppper du med at brokke dig - I det mindste kan du drikke dig hjernelam.

Vi skal til Ballerup og være sammen med Uffe og hans kone + Deres to piger på lidt over 1 år. Ialt 4 børn på 5, 2 og 1+1.

Så jeg regner med at være hjemme omkring kl 22.00, så kan Mette og jeg åbne en flaske Champagne og se Britney Speears! So stop complaining!

Uden Relevans sagde ...

hehe I love ya Ruprect.

Ja det er i Hal D in the middle of effing nowhere

Suzy Q sagde ...

Jeg har aftenvagt d. 29. og 30., såeh.. når vi når frem til nytårsaften, så er Sussi Ku nok riiiiimelig bleg og træt om næbbet. Så Morfar: Nu blir nok nødt til at drikke for mig også.

Tak :)

Ulla sagde ...

Nu stopper du! Hal D er IKKE i midten af nowhere, man kan gå ind til Torvegade på ingen tid og der er der masser af tazaer (slåfejl, men den er god, så jeg lader den stå - lidt ligesom kæleskab).

Jeg skal til parmiddagshelvede, heldigvis er de søde og så sidder de ikke lårene af hinanden. :-) Om ikke andet er det ikke noget en god flaske gin ikke kan reparere!

Suzy, må jeg ikke også drikke for dig?

Send en kommentar