google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jul i blogland Part XII (12 for de illiterære) – Uden Relevans

11. dec. 2005

Jul i blogland Part XII (12 for de illiterære)

Da jeg var en lille dreng holdt familien jul, med juletræ og das ganze schweinerei, min far var bager og han var en haj til at lave småkager ja til at bage i det hele taget. I år er første jul efter han døde, det har været en del år siden han har haft kræfter til at bage, men min bror og jeg er mødt trofast op hvert år.

I min familie holder vi nu ikke jul mere, i år skal min mor med sin psyko-pensionistklub til Fejø af alverdens steder, min storebror skal arbejde og jeg gad ikke sidde derhjemme og glane. Så jeg er blevet adopteret af min gode ven Niller, jeg låner hans familie og skal holde jul hos dem, det er utroligt sødt af ham og konen, og man bliver jo helt rørt.

En gammel tradition på juleaften i min vennekreds er at gå i byen juleaften, folk er glade og venlige, der er mange af dem og alle er stive, det er den ene aften om året hvor 99.98% af befolkningen er rare. Men igen i år skal jeg på arbejde, både den 24 om morgenen og den 25 om morgenen, yeah life sucks nogengange, men lønnen er jo tårnhøj når man tænker på indsatsen og hvem ved måske næste år kan jeg komme af sted?

Jeg var i Føtex i dag, der var mange mange mennesker, de for rundt mellem hinanden og stressede rundt efter alverdens ting og sager, ingen viste noget hensyn, der var ingen glade miner, det var som om at folk glemmer at slappe af. Værdien af en søndag er devalueret, nu er det bare endnu en shopperdag hvor man kan stresse rundt efter endnu mere ubrugeligt ragelse der alligevel skal byttes.

Kære alle sammen: Stop op! Tænk over at i dag er dagen hvor du skal glæde et andet menneske, hvem ved måske det breder sig? Lad os være gode ved hinanden.

Dette var lidt af mine tanker om julen, håber i kunne bruge det til noget.

6 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Se med imorgen hos Mebbe

http://www.mebbe.dk/weblog.html

Ulla sagde ...

Sit! Dæk! God hund! ;-)

Uden Relevans sagde ...

bleh...

Anonyme Andersen sagde ...

Du kunne da sagtens ha' sparet dig alle de bekymringer, Morfar.

Hvor er det dejligt med så gode venner, der tager sig af én i nødens stund :-)

Den første jul efter at ha' mistet en nær er altid hård at komme igennem fordi man tænker så meget på, hvordan det plejede at være. Måske er det alligevel meget godt, at julen så bliver helt anderledes ...

Jeg tager imod opfordringen og vil da gerne vil lidt ekstra god ved andre - glædelig jul ;-)

Mie sagde ...

God ved andre? Sig mig, har du spist hengemte glöggrosiner ;-)

Arrj, faktisk må jeg jo erklære mig helt enig med dig.... folk er sgu så sure og indebrændte rundt omkring, men jeg nægter at lade mig påvirke af det. Jul er glæde og varme - basta! Fan'me så!

:-)

Lotte sagde ...

Jul er glæde og varme - basta!

Enig...sagde hunden...
Det var da ikke så slemt morfar...det glæder mig du overlevede...

Glædelig jul, når du kommer så langt....

L :-))

Send en kommentar