25. feb. 2007

Morfars Dilemma
En af mine venner skal flytte, så jeg fik en mail fra ham ”Vi holder flyttedag den 3/3 fortæl venligst om du kommer eller ej”.

Problemet med denne ven er at jeg ikke har set ham i 8-9 måneder udover til Superbowpartiet, man kan ikke ligefrem kalde ham klistret da det er måneder siden han sidst har ringet, så det store spørgsmål er.

Kan jeg tillade mig at sige fra? Før i tiden sås vi en gang om måneden, men efter at han fik et barn er det gået støt ned ad bakke med det. Jeg kan godt lide ham og hans kæreste, men jeg ved ikke om jeg igen gider flytte fra 4. sal for dem.

Hvis jeg skal sige fra, skal jeg så sige til ham at det er fordi vi aldrig ses mere? Eller skal jeg finde på en eller anden undskyldning?
eh billedet? Det er Brendan Witt der hilser på Patrick Elias.

9 kommentarer:

Regitze sagde ...

din ven er da interessant.
tænker du stadigvæk på ham som din ven? så kan du derfra overveje, om du overhovedet gider svare ham.
jeez. er min holdning til hans udspil.

Dorte sagde ...

Altså, sådan som du beskriver dilemmaet, så bliver han stødt under ALLE omstændigheder. Men jeg synes at det er helt fair, at du ikke gider flytte for ham (igen).

Så hvorfor ikke sige det som det er på en stille og rolig måde? Måske med et smil tilføje, at du gerne kommer til housewarmingfest.

Måske lidt frækt, men han er edderbankemig en fræk satan at "invitere" dig til flyttedag, når I ikke har set hinanden i 100 år og en madpakke.

Så Morfar har Carte Blanche herfra til også at være lidt fræk, synes jeg!

FivetoSix sagde ...

Sig til ham at der findes prof. folk til den slags!
Dem kan han hyre!
Du er blevet for gammel til at slæbe kasser m.v. fra 4. sal, meeen du kan da godt komme til hans housewarming ;-)

Gittes mono- og dialoger sagde ...

Fordi han kommer i tanke om dig, når han mangler flyttefolk, og I ellers ikke ses jævnligt, skal du da kun medvirke, hvis du gider.

Hvis du gerne vil deltage i festlighederne efterflg., så meddel kort og kontant, at du 'desværre' er optaget på flyttedatoen, men du glæder dig til gensynet ved deres housewarming party;-)

Selvom du flyter for din 'svigefulde' ven, skal du nemlig ikke regne med, at det er en selvfølge at de husker dig, hvis der skal holdes party eller du bli'r inviteret, overhovedet.

Den slags er vi alle stødt på fra tid til anden, men lad vær' med at samle på dem, der kun kender din adr. når de skal ha' hjælp til et eller andet:-)

Anonym sagde ...

Tja, jeg er jo kendt for at være konfliktsky, jeg ville undskylde med en anden aftale netop den dag, fortæl så samtidig at du er glad for at høre fra ham, da du egentlig savner ham, se hvad der sker,måske bliver han lidt hurtigere på aftrækkeren og indviterer til housewarming, der kan du jo så tilbyde at hjælpe med at male, hvis du gider.kærlig hilsen Flinkonella

Uden Relevans sagde ...

Jeg fortæller min ven at jeg ikke kan flytte for ham, men at jeg gerne vil komme til housewarming og at vi bør tales ved noget oftere. :o)

Tak rødder!

Suzy Q sagde ...

tænk, jeg var stensikker på at jeg havde skrevet en halv-klog kommentar til denne post. Tilsyneladende har jeg kun tænkt den. Nu finder vi aldrig ud af hvad det var.

men jeg syntes heller ikke at du skulle flytte for ham. Hvad er prof. flyttemænd til!?

Uden Relevans sagde ...

yep og forsikringen dækker jo heller ikke når jeg smider med Moster Odas ming vase...

Maria sagde ...

Synes bare at du skal sige til ham, at du er inviteret til bryllup ved Alex og Martin, og derfor desværre er forhindret...

Send en kommentar