4. feb. 2007

Min krop er mit tempel.

Den trofaste læser ved jo at jeg er niveau fem Veganer. Kort sagt så spiser jeg ikke noget der kaster skygge og jeg drikker kun velsignet kildevand der er skænket til mig i gave (eller var det Hare krishna?).

Men en gang om året må man vel godt feste lidt igennem, på Super Sunday dagen hvor Superbowl spilles.

Vi skal æde chips og chokolade (den gode belgiske). Der er indkøbt tre liter Klanvand (Coca Cola Company). Men uden rigtig mad og drikke duer helten ikke derfor skal jeg indtage to Roethlis-burgere.

Her er opskriften på en Roethlis-BURGER

-En aflang burgerbolle (rund kan også bruges)-300 gram oksekød-2 æg-Lidt fløde (eller mælk til den kalorielette udgave)-1 løg-Cheddarost-4 skiver Bacon-Smør og olie


Skær løget i halve ringe Ælt oksekødet i hænderne et par minuts tid.Bank det helt fladt (5-7 mm) og form det efter bollen (aflang eller rund).
Brun lidt smør og olie af på en pande og læg bøffen på.Den skal have 3 minutter på begge sider. Krydr med salt og peber til sidst.
Steg bacon i en pande
Slå 2 æg ud i en skål, hæld lidt fløde i og pisk godt.Kom olie i en brandvarm pande og hæld æggemassen i.Krydr med salt og peber.Rør rundt og kom i en skål, når konsistensen af røræggene er gode.
Mere olie i panden og kom løgene i.Salt og peber.Svits indtil de er gyldne og riv en masse cheddarost i.Omtrent lige dele ost og løg.
Læg røræg på bunden af bollen.Læg bøffen ovenpå.Løg og ost ovenpå.Bacon ovenpå og burgerbollen øverst.Server med ketchup til.

Alt i alt et sundt og nærende aftensmåltid, specielt hvis man spiser to. (der skal jo også være plads til is).

3 kommentarer:

Send en kommentar