google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Håndværkermetoder afsløret. – Uden Relevans

19. aug. 2013

Håndværkermetoder afsløret.

Jeg har af en ven fået følgende af vide. Dette er chokerende læsning, der afslører hvordan håndværkere tager røven på dig!

Forestil dig følgende:

Du har hidkaldt en elektriker fordi de stofledninger som grandonkel Bjarnulf installerede i 1933 nu skal skiftes. Det er aftalt at elektrikeren skal møde op klokken 08.00.

Du står op kl 7 og laver en god kop kaffe, for når elektrikeren møder så tidligt, må han jo være småtræt. Kl 08.18 ringer det på døren, det er elektrikeren. Han vil ikke have kaffe, men går straks igang.

kl 08.39 elektrikeren fortæller dig at han lige mangler nogle dele, så han er nødt til at køre efter dem.

kl 10.09 elektrikeren er tilbage.

kl 11.26 han kører igen, fordi han lige mangler nogle dele.

kl 13.23 Han er tilbage, arbejder lidt og kører så af sted.

Dagen efter får du så en regning på seks timers elarbejde.

Det der sker når han "lige kører efter dele" er at han starter et nyt sted! Han kører over til en anden kunde, starter og "mangler så dele" hvorefter han starter et tredje sted! På den måde, kan han bonge tre forskellige kunder for seks timers elarbejde.

Så næste gang du har en håndværker der "lige skal køre efter dele" så fortæl ham, at du ikke betaler for den tid han bruger på kørsel, at han må være bedre forberedt til næste gang. Så skal du se ham i ansigtet, måske han endda "lige" finder det han står og mangler" ude i bilen.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Svin!

Gåsepigen sagde ...

En anden god ide: Få et skriftligt tilbud. Og hold fast ved det, når de sender regningen. Jeg har (nu) lært det. På den hårde og dyre måde.

Det SKAL være skriftligt. Ligegyldigt, hvor hyggelig og tillidsvækkende tilbudsgiveren virker, så kan man ikke regne med en mundtlig aftale. Overhovedet. Og der skal stå, hvad der skal laves. Jo flere detaljer, des bedre. Du kan finde standardformularer på nettet. Stå fast på skriftligheden, selv om tilbudsgiveren prøver at få dig til at føle dig som en fluekneppende gammeljomfru. Og find et andet firma, hvis de nægter.

Jeg havde en håndværkerkæreste engang. Han fortalte mig, at håndværkere generelt bonger "fru Hansen" helt urimeligt, fordi de større byggejobs kun lige løber rundt for firmaet. Overskuddet skal altså hentes på småjobs hos private.

Uden Relevans sagde ...

Ja man bliver sgu så harm.

Send en kommentar