google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); *Breaking!* Villaejere skræmt over naturen – Uden Relevans

6. maj 2013

*Breaking!* Villaejere skræmt over naturen

I lokalnyhederne står der i dag om villaejere i Espergærde samt Helsingør, der er generet af lugten fra tang.

Som i naturen. Som i tang... altså lugten af tang generer dem. Når de sidder i deres 12 millioner kroners huse og kigger ud på solopgangen.

Heldigvis har en af villaejerne en løsning klar.

Man tørrer angstens sved af panden, for man VAR jo blevet lidt bekymret over at villaejere i Espergærde bliver generet af lugten af tang.

Løsningen er ifølge villaejeren at sende kommunens arbejdsløse ud for at samle tangen ind og smide den ud i havet.

Den lader vi lige stå et øjeblik.Sådan.

Kommunen afviser dog at have ansvar for at naturen lugter og har afvist at gøre noget.

Er det ikke en fed historie?

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Dokumentation her: http://bit.ly/12J0bhu

Gowings sagde ...

Herre jemini...

Anonym sagde ...

Kunne man da sagtens sætte de arbejdsløse til? De får trods alt penge for ikke at lave noget.

KirstenK sagde ...

Oj..Så kunne kommunens arbejdsløse osse komme herud i den rådne banan og samle grisefarmenes grise sammen...og smide dem i havet eller ?...Her lugter der nemlig af gris...Til gengæld er husene billige!

Anonym sagde ...

Det fede er, at det gør de hvert år... og hver gang bliver det tilbagevist med, at problemet har været der, før der blev by, så det må de leve med...

Anonym sagde ...

det lidt det samme der er sket her i nyborg hvor jeg bor. Vi har nogle luksus lejligheder der er bygget nede på vesterhavnen. De ligger ude på de gamle færge moler, sidste sommer var der sådan et kæmpe 4 masters hvidt skib der lagt til lige ved siden af deres bygninger. og folk sku naturligvis ned og tage billeder osv af det flotte skib. guhjælpemig om så ik der er nogen af beboerne der har klaget til kommunen over at der lå et skib uden for deres vinduer. SÅ SKU I NOK IK HA FLYTTET I EN LEJLIGHED DER LIGGER 20 METER FRA ET BOLVÆRK!!! - brækker mig over den slags småborgerligt pis!

Tilføj en kommentar