google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Kom til billig forpremiere på filmen JUNO – Uden Relevans

14. feb. 2008

Kom til billig forpremiere på filmen JUNO

Tjaeh af uransaglige veje er jeg kommet i besiddelse af to forpremiere-billetter til storfilmen JUNO Som du kan læse mere om her http://www.foxsearchlight.com/juno/

Eller på IMDB http://www.imdb.com/title/tt0467406/ Hvor filmen har fået utrolige 8.3 ud af 10 hvilket er sygt højt.

Nåmmen jeg er forhindret i at se filmen selv så du kan erhverve dig de to forpremiere billetter for sølle 80 kroner hvilket må siges at være halv pris.

Det er på mandag den 18/2 kl 17.30 i Empire Bio, gode sæder midt for. www.empirebio.dk/

Er du interesseret smid en kommentar.

Ja jeg sælger ALT pt :o)

14 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Er desværre optaget mandag. Vil du bytte med to flybilletter til Miami?

Suzy Q sagde ...

på MANDAG!? jeg blev inviteret til i søndags, hvor jeg ikke kunne :(

Uden Relevans sagde ...

Ja os VIPS vi er inviteret mandag, du har stadig chancen jo :)

Anonym sagde ...

Det at være vipper er ikke længere agtværdigt, især ikke når du er anonym og magtmisbruger. Og hvorfor gå i bio når virkeligheden overgår fantasien.

Jeg kan fortælle en fletning fra virkeligheden:

En skydegal psykopat og krybskytte i væggen skyder en uskyldig sovende kvinde i ryggen med sin elektriske fjernbetjente og kamerastyret pumpgun så det gør rigtig ondt på hende. Om dagen ringer hans medsvorne, den lede uprofessionelle og berettigelseskriminelle fra jobcentret, til kvinden og spørger om hun har ondt i ryggen og siger også, at hvis kvinden er interesseret i ALT, så er hun ikke rigtig interesseret i det der kan tilbydes.


Så måske skulle lille morfar smide sin pistol i havnen, kravle hjem til storesøster Karin, få en ren ble på og stikke sutten ind til han bliver stor og klog.

Anonym sagde ...

Ovenstående eksempel på politisk terror er frygtbaseret magtudøvelse. Den virker ikke og skkal altid udstilles for resten af verden. Historien er fra Århus, Jobcenter Syd, som i den grad virker modsat hensigten. Karin er en gemen forbryder i forhold til kvinden, der forsøges holdt ude fra jobmarkedet med trusler og overgreb. Regeringen ved alt om det. Lene Espersen har brugt samme metode i samme rum, hendes var overvågning kombineret med lokkemad.

Menneskerettighederne krænkes på det grusomste og politiet laller bare rundt som om det er sjovt. Tumper!

Tyksakkerne er de rene idioter!

Anonym sagde ...

Stik piben ind og stop den perverse hokus pokus idioti!

Vores idiotiske regering siger vi har ytringsfrihed samtidig med, at den terroriserer og undertrykker sagesløse borgeres privatliv.

Forbandede svinehunde! Du med "morfar", du er en led kælling!

Anonym sagde ...

Hvad har paranoid skizofreni med biografbilletter at gøre? Nå, men jeg kan ikke komme og male - eller skære i smig i morgen, jeg skal i biffen ;)

Uden Relevans sagde ...

Hehehe

Anonym sagde ...

Hvad har Dr. Tinne Mirandas japanske danseskole med idiotiske og gamle børn at gøre? United Bluff er skammekrogen i et dhimmiland.

Anonym sagde ...

Q (idioten der skal ud). Miranda har også en svensk koranskole og en søster på skodborg. De har pip i låget og en masse grimme ællinger.

Anonym sagde ...

Det skulle ikke undre spor, hvis "Morfar" hedder Tinne eller Marianne.

Anonym sagde ...

Lige et par ting mere.

Q, hvad har religionshistorie med sex, magtmisbrug og menneskelig fornedrelelse at gøre? Og hvorfor syntes Fogh, at der var for meget religion i det offentlige rum. Hvorfor har sexprofeten knald i låget og hvorfor sætter galninge ild til naboers "biler" midt om natten? Hvorfor taler idioter sort og kalder sig MUS-lim (dhimmificerende MUS-aflyttere), når de ikke er det?

Hvorfor vil politiet følge den grimme ælling Anton over vejen, når han ikke er velkommen på den rigtige side af virkeligheden?

Fatter politiet ikke snart, at de åndssvage alternative hvis-og-hvis-idiotlege og sortsnakkende tåber er uønskede.

Hvorfor helvede tror nogen overhovedet, at de kan tillade sig, at belemre andre med deres kriminelle lege og forfølgende overvågning?

Stop dog den sindssyge psykopatiske terror og de åndssvage kællinger, hvad enten de er mænd eller kvinder.

Hører du Anders! NU!

Anonym sagde ...

Hvad har religion, sport og økonomi med sex at gøre? I tumpernes verden på den anden side er det det samme. Så lille hiz but kan kravle hjem til københavnerkomiteen og vræle, at ingen gider slås med ham fordi han er så stupid og voldelig. Giv gerne beskeden videre til det gule palæ.

Og sluk så de forbandede lamper!

Maria sagde ...

Virkelig sjov film ! Var inde for at se den med afkommet i fredags - blev positivt overrasket !

P.S.: du har altså nogle spøjse anonyme husgæster, morfar...

Send en kommentar