google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Deja Frigging Vu – Uden Relevans

14. feb. 2008

Deja Frigging Vu

Det ville jo i virkeligheden være alt for nemt at skrive et bitchende (godt dansk ord) indlæg om at Valentins dag er noget kommercielt pis.

Ja eller det havde jeg jo faktisk gjort og jeg har så slettet det igen, fordi det ikke var ret godt.

Se selv jeg har mine standarder.

Som Tyrekage skriver/skrev i sin internetweblog, må det være de andre 364 dage der er ligeså vigtige. Hver dag skal være en speciel dag. Desværre bliver vi alt for ofte fanget af den samme trummerum og vi glemmer at være noget specielt, ja bare at være der for den partner vi har udvalgt os.

Jeg har aldrig gået op i det, jeg er endda uretfærdigt blevet beskyldt for at være nærig omkring det, nej Valentins dag siger mig bare ikke noget. Det er ligesom i The Simpsons, hvor storcentrets ejere diskuterer hvad de nu skal finde på, og en af dem indskyder.: ”Christmas II went really well last year” .

Lad os nu se det i øjnene den ene dag gør ingen forskel.

7 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

jeg kan glæde med, at her i huset har vi bare skidt højt og flot på det :)

Suzy Q sagde ...

Nåjo, han sagde: "Gir du et blæs, så gir jeg et digt?" (hørt i trailer for nyt Mikael Wulff-program) og så begyndte han grinende... "Roser er røde, violer er blå..."

og jeg gjorde det færdigt: ".. og manden kan ikke få den op at stå".

så holdt han kaje og det var min tur til at grine min rumpet i laser.

Anonym sagde ...

Ja, forretningerne har haft godt gang i import af helligdage fra USA de seneste år, det næste bliver vel Thanksgiving, Independence day, eller måske ligefrem Groundhog day.

Frk. J sagde ...

Everyday is special - eller sådan burde det ihvertfald være...

Jeg kan allerhøjst finde på at udnytte situationen, til at opnå en god middag på yndlingsrestauranten.. He he.. Men blomster, gaver m.m. det gider jeg ikke...

I øvrigt - " happy valentine" til jer alle... :)

Uden Relevans sagde ...

Hehehe

Anonym sagde ...

Gu er det noget kapitalistisk lort, men min heldige dame blev nu glad for blomsterne alligevel. Kapitalistisk pis preller åbenbart af på hende ;)

Uden Relevans sagde ...

Hehehe igen!

Send en kommentar