google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Wollt ihr den totalen Krieg? – Uden Relevans

16. jun. 2007

Wollt ihr den totalen Krieg?Efter at Onkel Anders har fikset problemerne i det nu fredelige idylliske Irak skal vore sovsespisende Jenser til Afghanistan for at skabe fred og fordragelighed.

Det synes Onkel Anders´ ven Onkel Bush nemlig er en god ide.

Onkel Bush har lige øget antallet af fredsbevarende besættelsestropper i det fredelige Irak med 19.000 mand til 160.000 fordi de 250 danske Jenser tager til Afghanistan.

HVEM siger at Danmark ikke gør en forskel?

PS Flot gået Jelved endelig fik du vinket med vognstangen

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så du foretrækker at vi bare trækker hele molevitten tilbage og lader dem sejle i deres sgen sø?

Det tror jeg sgu at især kurderne ville blive kede af.

Det er nu hverken Bush' eller Foghs skyld, at nogle terrorister gør hvad de kan for at ødelægge den demokratiske proces.

Uden Relevans sagde ...

Kurderne har været fucked siden Irak, Iran og Tyrkiet smadrede Kurdistan for længe siden, så længe verden er ligeglad med dem gør det ingen forskel hvem deres besættelsesmagt er.

Ja jeg foretrækker at vi trækker os ud allesammen, krig og vold er ikke løsningen.

De terrorister du taler om betegner sig selv som frihedskæmpere, de vil forsvinde i samme øjeblik som de fremmede magter trækker sig ud af Irak.

Den demokratiske proces blomstrer ikke ligefrem med en M16 riffel i ryggen for tiden gør den?

Blomkvist sagde ...

Jeg kunne ikke være mere enig... moffe... Træk Jenserne hjem til deres kvinder varme barm...

Anonym sagde ...

Det eneste krig og besættelse gør, er at sætte Irakkernes samfundsudvikling endnu længere tilbage, end den er i forvejen.

Krig/besættelse skaber desperation, desperation skaber terrorister og terrorister skaber endnu mere krig. Det er skruen uden ende, få så de besættelsestropper ud, før kan Irakkerne ikke få skabt et samfund, som nogen kan være tjent med... Vi havde sgu nok heller ikke fået noget godt ud af at stable det samfund på benene, som Tyskerne ville have os til, da vi var besat.

Anonym sagde ...

Normalt holder jeg af din blog fordi du sjældent skriver om politik, men siden jeg jo allerede tog tåden op i første kommentar:

Det er ufatteligt naivt hvis du tror, at terroristerne vil holde op med at slå ihjel hvis vi trækker os ud. Magtkampen vil kun blive endnu værre indtil en eller anden gal islamist får magt nok til at omdanne landet til et totalitært regime i stil med Saudi, eller alternativt et nyt Afghanistan fyldt med morderiske krigsherrer der myrder og stener hinanden. Det kan da være sjovt nok at se på, men det holder ikke i længden.

Kurderne har netop formået at skabe fred i det nordlige Irak. Trækker vi tropperne ud, vil denne fred ikke holde længere end til Tyrkiet, Iran eller islamisterne nordfra besætter området.
Jeg er noget der ligner bedøvende ligeglad med den sydlige del af landet. Det er dem selv som ikke kan finde ud af at skabe demokrati, selv når vi overrækker dem mulighederne på et søvlfad. Set fra den vinkel kunne vi godt trække tropperne ud og lade dem sejle i deres egen sø.
Men jeg tror i høj grad på, at et stærkt og selvstændig Kurdistan vil kunne føre lidt fornuft til regionen.

Uden Relevans sagde ...

Jeg mener du har ret i at Kurdistan bør genopstå, det vil måske skabe mere stabilitet.

og ja jeg er naiv det indrømmer jeg gerne.

Vi har alligevel ikke magt til at gøre en forskel vi kan kun bræge op om vore holdninger, ANders og Bush gør hvad der passer dem anyway.

Send en kommentar