google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); At tale lige ud af posen – Uden Relevans

28. jun. 2007

At tale lige ud af posen

Jeg sidder jo og gennemtrawler det store indernedded for at finde mig en ny marmeladefabrik at være på. Det er simpelthen utroligt at virksomhederne ikke liige laver en stavekontrol inden de fyrer deres tekst op på indernedded.

Andre virksomheder kan godt stave, men er brutalt ærlige i deres jobbeskrivelser.

Jeg faldt specielt for den her:

Vi søger en medarbejder til at downloade software til dankort terminaler. Arbejdet er simpelt og rutinepræget.

Der kan sgu da tale om at tale lige ud af posen!

Morfar Marmelademager

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skal man så gå rundt i butikker og downloade software på terminalerne. Eller kan man sidde et centralt sted og uploade data?

Det er set før at nogle ikke forstår begreberne upload vs. download.

Uden Relevans sagde ...

Jeg tror det er i deres kiosk man skal sidde, men det kunne nu være sjovere at hustle rundt i firmabil og uploade software.

Anonym sagde ...

Programmellet skal indtastes som binær kode ved hjælp af tastaturet på kort-terminalen - god fornøjelse ;-)

Anonym sagde ...

Rundstykke, men ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz

Donald sagde ...

Det er svært at søge job på Marmeladefabrikker; måske vil den med Dank-ort terminalerne være glad for en, som kan forklare forskellen mellem download og upload og den slags uinteressante tekniske detailler, og det kunne ende med at være et rigtig rart sted at være.

På den anden side tyder det, umiddelbart, på at de ikke har forståen de vigtige ting og ikke læser korrektur og er ligeglade med det; hvis de så også er ligeglade med de mennesker, de ansætter, så er den gal.

Uden Relevans sagde ...

Ja jeg har også et par andre muligheder jeg forfølger inden det her søges. :o)

Send en kommentar