google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Snyd ikke dig selv! – Uden Relevans

15. maj 2007

Snyd ikke dig selv!

Når man nu sidder og stener rundt på det store "internettet" (og her vil jeg fortsat gerne protestere, jeg har fået en engelsk version med hjem på disketten og jeg BAD om en dansk!). Ja men når man nu sidder der og "browser" (roder rundt). så falder man nogengange over ting man må eje.

Altså ikke ligesom Ullola og LaQuack der køber bizarre ting på Kuxsel midt om natten i portvinsbrænderter, men gode nyttige ting.

Jeg falder så over en "Compact disc" med musik af Lars Hug undskyld Lars H.U.G. Haagensen en dobbelt compact disc for små firs kroner, jeg klikker mig frem til at bestille den og ser til min rædsel at CDON vil have tredive kroner for at sende mig en compact disc, en lille hurtig Googling senere (og HUSK nu at bruge ordet googling som verbum fordi det pisser Google af), og jeg har fundet en rabat kode til gratis forsendelse.

Man skal være medlem af klub Vega så får man tilsendt sit indkøb gratis, men CDON kontrollerer ikke at du rent faktisk ER medlem af Klub Vega så dermed sparer du tredive kroner.

Du kunne jo også bare fiske den herfra...rabatkode til CDON V4E69G73A

Husk nu at melde dig ind i klub Vega lige som jeg ;o)

7 kommentarer:

Årets Brandert sagde ...

eller brug cd-wow.com som sender gratis. Det er meget nemmere..At du nok ikke lige finder Lars H.U.G derinde er så en anden side af sagen.

Det ka være han er at finde på den danske version. Sådan en er nemlig os kommet. dotcom versionen er dog stadig billigst.

LaQuack sagde ...

Må jeg være fri. Jeg kunne aldrig drømme om at drikke portvin!

Anonym sagde ...

Fruen siger, at firmer ikke kan lide man bruger deres navn som i flæng, fordi det langsomt undergraver deres juridiske ret til selvsamme navn.
Så jeg synes du skal lade være med at bruge Google som verbum. De bliver kede af det.

Uden Relevans sagde ...

Holme: Ja det gik også galt for Xerox :o)

Klog frue du har, nu husker du vel at tæve hende indimellem`??

Anonym sagde ...

Det sker. Men hun er snart advokat, så jeg er svært bange for at blive sagsøgt hvis jeg slår alt for hårdt.
Det er derfor kvinder ikke bør uddannes ;)

Ulla sagde ...

Uhmmm, portvin...

Uden Relevans sagde ...

hehehe

Send en kommentar