google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar som handyman den sande historie. – Uden Relevans

14. maj 2007

Morfar som handyman den sande historie.

Som ejer af mit eget domicil har jeg efterhånden indset nødvendigheden af at kunne udføre forskellige småopgaver i domicilet, det er foregået ved det man med et godt dansk udtryk kalder for "trial and Error" metoden, altså man laver noget opdager det var forkert og laver det så om.

Efter at have bygget en reol fra Ikea her den anden dag opdagede jeg at det er smart at bruge sin logiske sans, (ligesom en skorpion) ((skjult reference til Roben og Knud)).

I et øjeblik af ufattelig kedsomhed besluttede jeg mig for at stryge et par af mine 50 forskellige skjorter hvis det nu skulle gå hen og blive skjortevejr i løbet af sommeren. Da jeg er færdig med at svinge strygejernet og skal folde strygebrædtet sammen opdager jeg at beslaget der holder understellet (nej Ikke baren) er løst.

Jeg smider straks strygebrædtet på gulvet og henter min kasse med diverse skruer for at finde en der passer, og bingo der var en!

Her kommer så den logiske sans ind i billedet for jeg måler efter om skruen er kort nok til IKKE at gå igennem strygebrædtet, og jo den var for lang så ny skrue.

Jeg monterer beslaget og skruer den nye skrue godt fast, tager så fat i strygebrædtet og konstaterer at JA jeg har skruet det fast til gulvet!!!!! DOH!! DOH!! DOH!!!

"Men Morfar du HAVDE jo målt inden! du brugte din skorpionagtige logiske sans" råber du fortvivlet.

Yep! Men det hjælper ikke så meget når man alligevel skruer den forkerte skrue i.

Morfar nu med ekstra hul i gulvet.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

HAHAHAHA...Som offest er resultater negativt proportionalt forbundet med indsats (læs: tankevirksomhed), kender det desværre alt for godt!

Uden Relevans sagde ...

Det værste var jo at jeg HAVDE målt efter men så tager den forkerte skrue... sheesh!

Anonym sagde ...

FLOT! .. Og tillykke med det nye hul. Måske der er plads til en stipperstang?

Anonym sagde ...

Du ødelagde dit gulv og dit strygebræt, men du reddede min dag >:D

Tak for det!

Årets Brandert sagde ...

hahaha...Gode intentioner står den kække bi, eller noget!? Du havde altså målt op, og fundet en ny skrue fem, men vælger alligevel at række ud efter den forkerte. Det er flot!

Anonym sagde ...

Det koster da ikke medlemsskabet i klubben for mænd, tvært imod giver det et års deluxe medlemsskab. Men det trækker ned, at du målte efter, det går dog lige op, hvis skruen var en du havde tilovers fra da du samlede Ikea reol...

Uden Relevans sagde ...

I er fandme så fucking sjove allesammen.

Nej Ruprect det er et itsi bitsy lille hul.

sheesh!

Send en kommentar