google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Tanker på en dødssyg mandag – Uden Relevans

9. okt. 2006

Tanker på en dødssyg mandag

Jeg har i dag fået gratisavis igen.

Ikke 24timer og Dato som jeg plejer, men derimod "Nyhedsavisen", så nu får jeg kun den, til overflod kan avisbringeren finde ud af at smide den HELT ind ad brevsprækken.

Der lå en kæmpestabel ulæste aviser i min entre da jeg kom hjem fra Ullas domicil, faktisk så er det skræmmende hvor mange aviser der hver dag bliver produceret...

Jeg læste i en internetweblog (sådan noget moderne noget man har nu om dage) at det ikke hjælper at sætte skilt på døren om at aviserne er uønskede, hvad fanden gør man så? Sømmer sin postkasse til??

Jeg har to hoveddøre (da jeg har to lejligheder slået sammen) så jeg får dobbelt op hver gang, det sucks virkelig, tilgengæld kan Ulla og jeg læse den samme avis samtidig :o).

Jeg har VIRKELIG brug for den brændeovn.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det hjælper i øvrigt heller ikke at bruge den afmelde funktion, som avisen (i hvert fald 24 timer) selv reklamerer med den har. Og det hjælper heller ikke at brokke sig, på den mail de opgiver, for den reagerer de ikke på.

Stavnsbåndet omfatter nu ikke kun licens, men også gratisaviser.

Uden Relevans sagde ...

revolution!!!!

Eller noget.. :o)

Jegmig sagde ...

Hey, jeg HAR sagt at jeg ikke gider læse dine rådne gratisaviser. Men jeg kan da godt flette et par kurve af dem, så tag du bare og gem et par stykker. men kun et par stykker. :o)

Uden Relevans sagde ...

Det lyder godt Honey! :O)

Årets Brandert sagde ...

Hmm..Jeg sidder selv i samme dilemma.

(Apropos, mon sådan en dilemma er behagelig at sidde i? Jeg tror det ikke.)

Men nu fortæller i mig at frameldingsprocedurene heller ikke virker. Geees, hva bliver det næste?

Send en kommentar