google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar om det at være en trold – Uden Relevans

5. okt. 2006

Morfar om det at være en trold

Som nogen måske (eller mere sandsynligt ingen) har bemærket har jeg holdt lav profil med min internetweblogging på det seneste.

Det skyldes dels at jeg har været optaget af mit arbejde og dels at jeg har gået og tænkt.

Inden du spontant udbryder "tillykke med premieren Morfar!" er jeg nødt til at forklare at jeg mener det alvorligt.

Jeg har tænkt over, hvad det er der driver folk til at udelukkende kommentere andres internetweblogs med negative kommentarer og bedrevidende belæringer?

Kan vi ikke lave et fælles "æreskodeks" der hedder, "Har jeg ikke noget positivt at bidrage med nogensinde, så burde jeg lukke røven".

Selvfølgelig er hvæserne ofte langtfra enige med ejeren af en internetweblog, som regel foregår debatten i en sober tone, men der ER visse personer der tilsyneladende kun existerer for at være bedrevidende og nedladende i andre folks internetweblogs.

Til "troldene" hvad driver jer? Hvad er det i vil?

12 kommentarer:

BusterLiguster sagde ...

Der burde uden tvivl laves en "Emma Gad for bloggere og dem der kommenterer..."

Jeg fatter heller ikke altid troldene... Omvendt så er det jo også sommetider rart med lidt debat....

Og endelig hvem af os har ikke sommetider mærket DJÆVLEN komme til overfladen... hvorefter vi har skrevet noget semi-nasty??

Uden Relevans sagde ...

Jojo vi har vel alle haft en hjerneblødning og er faret i blækhuset, men vi kommenterer da også positivt for det meste :o).

Anonym sagde ...

Søde rare Morfar...nu er det jo så jeg sidder og griner lidt i...øhh skæget her. For netop du opfattes af blandt andet mig, som negativ og bederevidende i en del af dine kommentarer.

Du har så forsøgt at forklaret det med humor, og at der derfor er tale om en misforståelse...fair nok....(tror jeg nok)Men måske de andre også bare føler sig misforstået.

Jeg ved det ikke - og jeg forstå ved gud ikke hvad der driver folk til at skrive negative kommentarer... Men ja, synes bare det er lidt morsomt at lige netop du tager det op :-)

Uden Relevans sagde ...

Jamen Sille, jeg kommenterer da altid hos dig i en positiv tone?

Humoristisk så...

Måske du ikke har set mine smileys efter kommentarerne?

Husk man ved aldrig hvordan noget modtages før man har set reaktionen.

Maria sagde ...

Jeg synes, at negative kommentarer uden konstruktiv kritik er nyttesløse. Det siger mere, om personen der giver kritikken.

Til gengæld er det super, hvis det er konnstruktivt og velargumenteret.

Oplever i øvrigt en i øjeblikket, som kører hetz på mig i forskellige navne. Super barnligt, men jeg tror jeg ved, hvem det er, og hvis det er vedkommende, så ved jeg også hvorfor.

Har i øvrigt linket til dig morfar fra min blog under navnet "Morfar med babyfjæs", så jeg håber ikke, at du pludselig får rynkefjæs ;o)

Uden Relevans sagde ...

Den slags hetzer kan drive en til vanvid.

Hehe jeg har ingen planer om at blive voksen foreløbig :o).

Anonym sagde ...

*GG*
"For netop du opfattes af blandt andet mig, som negativ og bederevidende i en del af dine kommentarer. "


ja DEN tilslutter jeg mig Moffe...*G* Men du har da en RIGTIG god pointe. Det kunne være RIGTIG fedt, hvis man kunne lave sådan et kodeks, men desværre er virkeligheden nok sådan, at provokationer nu engang er det, der viker bedst, hvis man vil i kontakt...Tror den eneste vej frem er, at man spørger om kommentarer KAN læses anderledes, hvis man føler sig stødt eller noget...

L ;-)

Uden Relevans sagde ...

Okay jeg tror at jeg må lave nogle større disclaimers næste gang jeg laver en kommentar der kan misforståes... :o)

Årets Brandert sagde ...

Morfar, du er en nar.

Årets Brandert sagde ...

Hvis ik liiige sarkasmen skinner igennem skærmen, så var det altså blot humoristisk ment.

Men jeg ved at du havde luret den Morfar!

Anonym sagde ...

Røvhulsfrekvensen på indernedded er vel bare den samme som i det virkelige liv. Forskellen er så bare, at på nettet kan man være mere anonym, hvilket gør at også krysterrøvhullerne tør slå brandskidder og lukke en masse lort ud... Og så kan jeg vist ikke køre den røvhulsmetafor længere :o)

Uden Relevans sagde ...

ÅB: yeah jeg ved det knægt og du er stadid arveløs.

DNE: Jeg tror også det er anonymiteten der ligesom øger frekvensen af crap.

Send en kommentar