google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Melankolsk...og Kærlighed ved første blik. – Uden Relevans

26. sep. 2005

Melankolsk...og Kærlighed ved første blik.

Det kan ikke anbefales at sidde og høre The Cures albums "Seventeen Seconds", "Faith" og "Pornography" lige efter hinanden...Jeg blev lidt melankolsk så jeg satte Itunes på Random, og straks spiller den "All my Loving" med Beatles skarpt forfulgt af "One in a Million" med Guns N Roses Så gik den over i "Love" med the Cult ...prøver min computer at fortælle mig noget? :).

Da jeg gik i gymnasiet oplevede jeg den verdensberømte "kærlighed ved første blik". jeg gik "tilfældigt" forbi Put-gangen. Jeg så ind i et klasseværelse med de nye Put-Gér og der stod hun! hendes øjne borede sig direkte ind i min sjæl, og det var som om jeg var blevet slået i maven af en bokser! Jeg vendte om på stedet og gik forbi igen, hun stod stadig samme sted, helt stille som var hun ramt af lynet...Nu skulle jeg jo faktisk den vej jeg originalt var gået, så jeg var nødt til at gå forbi igen...jeg kiggede ind og jeg fik samme sug i maven... jeg var bare instantly in love...

Der var fest samme aften, og vi dansede til "Simple Minds: Dont you forget about me". Vores uendelige kærlighed varede i 3 måneder, men hvor var det en fed følelse....og jeg savner det.

5 kommentarer:

Lotte sagde ...

Pyyyh.... :-(
Ja, nogen dage savner man...men så sker der noget, og man må videre...

Fin historie

L .-)

Uden Relevans sagde ...

Tak skal du have min trofaste læser :).

Anonym sagde ...

Mmmmmmmm. De der instantly in love, virker til at aftage, jo aldre man bliver. Det er ligesom ikke så, hovedkuls forelskelse mere. Men måske tilgengæld lidt dybere borende. Meeen, det er da dejligt, at man stadig kan huske de dage.

Lotte sagde ...

lotte.veninderne@jubii.dk

You know why *G*

L :-)))

Uden Relevans sagde ...

hmm Tror jeg lige har skudt mig selv i foden :)

Tilføj en kommentar