google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den store spåmand – Uden Relevans

19. nov. 2013

Den store spåmand

Jeg tror at DF får et virkelig godt valg i denne omgang. Lad mig slå fast at jeg langt fra sympatiserer med deres appelleren til frygten og den indre svinehund. Jeg tror at de kommer ind i byrådene i langt flere kommuner end før.
Man må håbe at de i så fald enten falder til jorden med et brag, eller at de rent faktisk gør, hvad der nu end er bedst for den by, hvor de bliver valgt.

Lad os se om jeg får ret. Jeg håber det ikke.

Personligt har jeg stemt i september måned og har nærmest glemt hvad og hvem jeg stemte på. Det bedste ved det her valg, er at det snart er slut.

ikk årh?

7 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Jo! (Og så har jeg ikke engang stemt endnu).

randiglensbo.dk sagde ...

Jeg synes da heller ikke, at medierne plejer at gå så meget i selvsving over et kommunalvalg, som de har gjort denne gang. Men ja, det er godt, at det snart er overstået, så vi allesammen kan snakkee om noget andet :-)

Gowings sagde ...

Vi stod i kø langt ud på gaden i regnvejret idag for at komme til at stemme. Det plejer vi ikke. Det gjorde mig så glad.

Gowings sagde ...

Vi stod i kø langt ud på gaden i regnvejret idag for at komme til at stemme. Det plejer vi ikke. Det gjorde mig så glad.

Gowings sagde ...

Sjovt. hvis man har kommenteret, så kan man ikke navigere tilbage med knapperne i browseren uden at kommentaren bliver udgivet igen. Så blev jeg så klog.

Anonym sagde ...

De fleste lokale DF'ere er nogle tågehorn, så det blir' spændende at se, hvordan de vil klare skærene.

Uden Relevans sagde ...

Ak ja, hvem kunne vide at de helt store røvhatte blev Epinion og Iskrammel Sarwar? Imonerende.

Mht DF, så tror jeg stadig de ryger ud næste gang, men nu har de fået chancen som lokalpolitikere.

Send en kommentar