google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den nybagte husejers guide til alting part IV – Uden Relevans

10. jul. 2013

Den nybagte husejers guide til alting part IV

På et tidspunkt vil det ske (faktisk hele tiden) at du vil have renoveret noget i dit hus. Det er som om at alting forfalder omkring ørerne på en, bliver grimt, gråt og trist på samme tid.

Det er her du er glad for at have tegnet en ejerskifteforsikring. Med tilstandsrapporten i hånden er det tid til at se, hvad man kan hustle..eh hvad der er af skader som den bygningssagkyndige har overset, da han lavede tilstandsrapporten.

Ringer man så til ejerskifteforsikringen, siger de at det er noget villaforsikringen skal dække, når man så efter to timers kø, får fat i dem, afviser de skaden og tror at så er man spist af.

Her er det så at du skal ringe til ejeskifteforsikringen igen, give dem et par borgerlige ord og så vil de lytte til dig.

Selv har jeg fundet (hele) tre ting, der ikke er nævnt i tilstandsrapporten, herfra er det så bare at håbe at forsikringen æder dem.

Der er for øvrigt en selvrisiko på 5000 kroner på første regning på ejerskifteforsikringen. Tak for lort.

Jeg krydser for at de æder mine fejl på huset, for udbedres skal de jo.

7 kommentarer:

M sagde ...

Jo jo Morfar, men har I nu husket at tegne en udvidet ejerskifteforsikring? For den ikke-udvidede dækker ikke en fis:o/

Uden Relevans sagde ...

Bare rolig. Jeg har den helt store forkromede tiårs forsikring hos Tryg.

KirstenK sagde ...

Uha ja der er mange ting der skal ordnes...Som en af mine venner sagde den anden dag: "Det er skønt at have et hus, så har man altid noget at gå og "nusse" med, men det er lidt træls der også skal "nusses" når man ikke gider "nusse" Tja...det kan der jo være noget om...Held og lykke hos forsikringen, min erfaring er at de forsikringsselskaber skal holdes i kort snor...og man skal ikke give op på forhånd eller efter en enkelt henvendelse...det er nemlig den slags de tjener deres penge på...

Uden Relevans sagde ...

TAk for opmuntringen Kirsten. Jeg skal nok holde jer opdateret.

Alice M sagde ...

Mht selvrisiko - hvis fejlene er pga ulovlige installationer, skal du faktisk holdes skadesfri og sælger (eller den byggesagkyndige...) skal betale selvrisikoen...

Hilsen hende med den store el-ulovligheds-pakke der ikke var opdaget i ejerskifteforsikringen...

P.S: Man kommer omkring det der med at ejerskiften henviser til villaforsikring hvis man har begge forsikringer i samme firma, da det så er den ene eller den anden kasse der skal betale. Det er vores erfaring :)

Uden Relevans sagde ...

Jeg har begge forsikringer samme sted, jeg er jo ikke helt idiot :)

Alice M sagde ...

Nårh men det var der heller ingen der sagde du var - det var bare ikke så tydeligt ud fra dit indlæg ;)
God fornøjelse med dem :D

Tilføj en kommentar