google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); De franske hunner aka de franske kvinder – Uden Relevans

20. feb. 2011

De franske hunner aka de franske kvinder

For at kunne analysere de franske hunner må vi først tage et blik på den franske demografi, altså hvordan befolkningen er sammensat.

Ser i, Frankrig kunne engang ting og var seje, i modsætning til i dag, hvor de er aldeles useje. Anyhow dengang tågede de rundt i skibe og smadrede folk på må og få, dette medførte en del kolonier over hele kloden, blandt andet Fransk Indokina, Guadeloupe, det meste af Nordafrika osv osv osv.

I dag betaler de så prisen for års udnyttelse af de lokales ressourcer, generelle mentale og fysiske voldtægt af andre nationer ved at disse tidligere koloniers indfødte nu allesammen tåger rundt i Frankrig på bistandshjælp.

Derfor er det første man ser når man triller ind på Gare du Nord (kæft en grim station) en kæmpe stabel negere, hvorefter det tynder lidt ud i folk og i den anden ende står der så store klynger af arabere.

Lang og kedelig indledning - pointen er at jeg springer negerne over fordi de altid klæder sig grimt og spraglet, DET VED ALLE!, Araberne? De tåger rundt i deres sædvanlige gevandter og slør, det ved alle.

Så onwards christian soldier som der stod på coveret af "Hockey Magazine Stu Grimson Special" i start90erne.

De franske hunner er lidt som de italienske og dog ikke, de er generelt små og nipsede i det, men langt fra i samme grad som i Italien, hvor langt størstedelen af hunnerne kan løftes op i en arm.

Som altid er der enkelte 100kilos bangers, men langt fra i samme voldsomme mængder som i England og Danmark, hvor det jo nærmest er en nationalsport at være småfed.

Den generelle franske hun, er altså spinkel til normal af bygning, med sort hår, en af de afgørende forskelle i forhold til andre lande er at de klæder sig altså bedre! Der er langt flere velklædte tøser end i for eks Spanien eller Letland, det er lige før man kigger en ekstra gang når man ser en fransk kvinde (ikke teenager) i cowboybukser, dog har de allesammen (mere eller mindre) en frygtelig dum vane med at gå rundt med en pind med ild i.

Der er utroligt mange rygere i Paris, ikke at de ryger på deres cigaretter, de bærer bare rundt på dem for at genere os andre og se smarte ud.

Så alt i alt er standarden ret høj, dog bør nationen som helhed stoppe det der bæren rundt på cigaretter.

7 kommentarer:

TwomasC sagde ...

Jeg fatter ikke en pind. Måske du kunne illustrer med nogle billeder? Altså specielt de sidste tre afsnit. Det med 100kg bangers, tror jeg jeg forstår...

Uden Relevans sagde ...

Åh, det er jeg ked af, du må gennemtrawle arkiverne for at finde mine gennemgange af de tyske, lettiske, spanske og engelske hunner for at forstå tror jeg.

Anonym sagde ...

Synes oprigtig at et indlæg om " hvordan danske mænd kunne lære flirtenskunst af de franske mænd" ville have været et mere interessant emne!
Se ... Der ville min opmærksomhed være fanget.

Uden Relevans sagde ...

Franske mænd flirter ved at råbe "hey Mademoiselle!" efter hunnerne. Sådan lidt hulemandsagtigt.

Anonym sagde ...

Aha ... sådan!
Det er nemt lært ...
Hurra :O)

Rikke (et år i sandaler) sagde ...

Her i Egypten flirter hannerne ved at køre op på siden af en i deres taxa (alle har en) og sige at man må køre med gratis.

De er meget insisterende.

Jeg forstår bedre og bedre at de egyptiske hunner der bevæger sig udenfor klæder sig som sorte spøgelser.

Anna sagde ...

Jeg ved sgu ikke hvorfor, men jeg synes, at franskerdamerne er drønsexede, når de ryger. De kan også have hår under armene og stadig ose af sex...pudsigt.

Send en kommentar