31. jan. 2011

Overspringshandling, thy name be internettet II

Dagen i dag er den sidste fridag inden semestret starter i morgen.

Dagen i dag er også den sidste dag klubberne i England (og andre steder) kan købe og sælge spillere, hvilket har betydet at min absolut favoritspiller for min favoritklub Liverpool er bleven solgt for et sted imellem 330.000.000 og 400.000.000 kroner.

Til sammenligning samlede Puk Elhår og Felix Grimhår 87.000.000 ind til negerne.

Speaking of det nye semester så har vi fået lektier for til på torsdag, dog har man valgt ikke at lægge teksterne online endnu...men det sker SELVFØLGELIG kun på mit studie, det er jeg sikker på.

Det skete da aldrig for dig gjorde det?

9 kommentarer:

Joanna sagde ...

Jeg kan afsløre, at der også tit er rod med de ting på min uddannelse. Frygter, det er et generelt problem.

fasterfis sagde ...

Ligger de sådan tekster ud til jer??? Skal i ikke selv på biblio eller bogbutik for at skaffe dem? Waw, det kan godt være teksterne kommer for sent på nettet, men de giver jer dem på de store internet/sølvfad! Vildt manner!
Og prøvliåhørher: da jeg studerede for 1 1/2 år siden skulle man oven i købet gå hen til skolen på bare tæer i hundrede meter høj sne hver dag, året rundt!

Uden Relevans sagde ...

Vi skal også købe bøger selv. "Pottemagere i tusind år" af K.K.Rowling Mythos des 20 Jahrhunderts af Alfred Rosenberg osv osv

Helle sagde ...

Da jeg gik i skole var teksterne ALTID tilgængelige i god tid. ALTID. Alt andet er UHØRT i universitetsverdenen. Jeg lyver ikke.
Forresten skal du sætte pris på det, så længe nogen gider finde teksterne. Når man selv skal gøre arbejdet, går det endnu langsommere.

Fodbold snakker vi ikke om. Det eneste gode ved det er, at de dog ikke tog Anelka oveni handelen. Det havde været at sparke sig selv i nosserne. Hvis du spørger mig.

Uffe R. B. Andersen sagde ...

I min studietid blev eksamensteksterne kun forsinket, hvis telegraftrådene var blæst ned! Så måtte man sende en rytter af sted og det kunne være en farlig færd, om vejret nu var så skrækkeligt, at telegraftrådene endog brast!

Tilgengæld var der jo ikke udgivet så meget på skrift, i hine tider.

Uden Relevans sagde ...

Aw you guys!

Anonym sagde ...

Det sker hele tiden! tro mig!

Lektor Janne

Ida sagde ...

Fandeme ingen formildende omstændigheder ved den handel.

Håber han og de andre pensionærer får stryg når de kommer til Kbh.

Zette sagde ...

Det skete aldrig for mig. Aldrig nogensinde. Og jeg taler ganske sandt og uden ironi.
Men det kan selvfølgelig have noget med det faktum at gøre, at online ikke var opfundet, da jeg studerede. Se, det var tider!

Send en kommentar