23. mar. 2007

Hvad sagde jeg?

Imorgen er det tid til det store opgør.

Jeg taler ikke her om en eller anden middelmådig halvskaldet amagerdrengs ligegyldige forudaftalte flæskning af Andrade.

Det drejer sig naturligvis om den livsvigtige kvalifikation til hvad det nu end er vi skal kvalificere os til i fodbold.

Jeg kan spare jer to timers angst og bæven, Spanien vinder 2-1 på mål af Fernando Morientes og Xabi Alonso, sidstnævntes kasse bliver sat ind inden for de sidste ti minutter, hvorefter Danmark reducerer og kæmper forgæves for udligning.

Her er så et pre-emptive "hva sagde jeg?".

8 kommentarer:

Milos Vendettas sagde ...

Jeh har hos bookmakeren satset hele min opsparing i overenstemmelse med dit staldtip, kære Morfar. Lad os dele i porten.

Suzy Q sagde ...

gi'r du pengene tilbage hvis du ta'r fejl?

Uden Relevans sagde ...

Milos en sikker vinder ^^

Sussi: Eh Det skal du nok ikke regne med :o)

Lupo sagde ...

Nu kan jeg roligt tilbringe min lørdag (aften)? med noget andet. Hola Fernando, Alonso og Morfar!

BusterLiguster sagde ...

Jeg vil bestemt gøre som lupo... men er også ret sikker på at bolden punkterer og at man ikke kan få en ny... så gider ikke spilde min tid ;-)

Årets Brandert sagde ...

Åh så flot forudsagt Morfar. Første målscorer og resultatet.

Det med tidspunkter var vist lidt i skoven, men mon ikke Ekstra Bladet ringer imorgen og vil interviwe denne fremtidsseende blogger!? SÅ mange ligheder kan da ikke være tilfældigt.

Uden Relevans sagde ...

ÅB Jeg skrev med ti minutter tilbage, ikke af hvilken halvleg.

bare kald mig Nostradamus. :O)

Milos Vendettas sagde ...

Jeg stod hele dagen og ventede i porten, hvor vi skulle dele, Morfar. Jeg håber den gamle kælling med hennahåret, som jeg gav din andel på 42 millioner kr, var dig. Ellers er vi blevet narret!

Send en kommentar