(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Loyalitetsforpligtelse, hvad er det? hvad betyder loyalitetsforpligtelse? – Uden Relevans

12. mar. 2015

Loyalitetsforpligtelse, hvad er det? hvad betyder loyalitetsforpligtelse?

Loyalitetsforpligtelse

Ah et dejligt langt ord ikke? Loyalitetsforpligtelse, man kan nærmest smage vigtigheden af så fint og langt et ord. Ikke at vigtige ord alting er lange, et ord som sorg er ikke så langt, men alligevel så vigtigt for at udtrykke følelser og savn.

Loyalitet forpligter

Det sagde man i gamle dage, det var en anden tid dengang. Loyalitetsforpligtelse efter ansættelse betyder i følge funktionærloven, at du efter ophørt ansættelse ikke må nævne hvilke kunder, du har arbejdet med. Loyalitetsforpligtelse er specielt vigtigt ved opsigelse, hvor du måske har lyst til at kontakte et konkurrerende firma og virkelig fortælle vidt og bredt om, hvor ringe dit gamle firma er, eller hvilke kunder du sad med. det forbyder Loyalitetsforpligtelsen.

Loyalitetsforpligtelse i ansættelsesforhold

Det bruges mest i reklamebranchen, for der er virkelig mange hemmeligheder. Tophemmelige hemmeligheder som for eksempel at visse kunder aldrig hovsa... Det må man ikke tale om pga sin loyalitetsforpligtelse.

Det var dagens oplysende blogindlæg om loyalitetsforpligtelse for dig, der er ansat i en virksomhed der har den slags fancy ting.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Arhj morfar er du blevet fyret? Vh J

Anonym sagde ...

Ah mon dog?

Send en kommentar