(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hår på karamellen, om kønsbehåring og kusser – Uden Relevans

18. okt. 2013

Hår på karamellen, om kønsbehåring og kusser

Sidst jeg skrev noget om kusser, var der en der anmeldte min blog til Google for "eksplicit seksuelt indhold". Det tog mig en hel del tid at få ryddet op i alle de grimme ord, jeg har skrevet gennem tiden. Til sidst lykkedes det og bloggen er nu ren som sne.

Jeg ved at både Anne og Dines for nylig har skrevet om kusser og kønsbehåring. Hvad siger du? Du kan ikke lide ordet kusse? Er vi ovre i kønskrans? Yvonne? Lysthuset? Noget helt fjerde? Her på bloggen kalder jeg en spade for en spade og det kvindelige køn for en kusse.

I Folkeskolen var tilråbet fra 6-8. klasse til pigerne "Har du fået hår på karamellen?", Ikke at vi vidste hvad det betød, men det lød sjovt.

Lad mig berette om min første oplevelse med kønsbehåring eller mangel på samme, det er efterhånden er par dage siden at jeg for første gang rodede rundt med sådan et apparat. Min første oplvelse var på film! Islev Bio med skolen, vi så Kundskabens Træ og der på et lærred 8x 4 meter var en gigantisk behåret kusse, glimtet varede kun kort, jeg husker at jeg var ret forvirret over alle de hår over det hele. Bogen "Kvinde Kend din Krop" var en stor hjælp, men jeg kunne stadig ikke finde ud af hvorhenne tøserne tissede ud af? Forvirringen var stor.

Første gang jeg oplevede en kusse live, var i gymnasietiden, men det foregik i et mørkt lokale i en sovepose, der var ikke meget at se :). Senere det år fjollede jeg lidt rundt med en pige fra 3.G, hun syntes det var enormt sjovt at jeg ligesom prøvede at rede hårene til side for at finde hoved og hale på hendes nedre regioner (som man må formode hun kendte rimelig godt). Vi skal helt hen til 2.G før jeg rendte ind i en pige, der trimmede sine kønshår. Hun var temmelig langt fremme i skoene mht sin egen seksualitet og jeg lærte en hel del fra hende. Vi havde været til noget fest i Islev Bio (ja der igen!) og var endt hos mig, jeg husker endnu hvordan jeg hev hendes bukser ned og hun ingen trusser havde på, og ingen hår nogen steder. Det satte sig i min hukommelse, for det var første gang jeg så en nøgen kusse. Det var slet ikke normalt dengang, hvis man cyklede på tanken for at smugleje en Movieboks og tre pornofilm for 100 kroner, ja så havde alle skuespillerne touperet kæmpehår og frodige buske.

Hvis vi fast forwarder nogle år frem, blev det mere og mere normalt at der blev mindre og mindre kønsbehåring, tiden og moden ændrede sig, kussen er blevet et livsstilstatement i samme dur, som man ryger eller ikke ryger. Det er noget der diskuteres som alt andet i disse dage. Hvis jeg må give mine 25øre med, så foretrækker jeg den trimmede model, for overskuelighedens skyld (jeg er meget visuel) og den nedsatte risiko for hår i munden, hvilket jeg også tror at kvinderne selv foretrækker?

Det var mit take på hele den debat, håber at du kan bruge det til noget, eller i det mindste føler dig godt underholdt.


3 kommentarer:

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Kvinderne selv foretrækker? Skal de ikke være ret leddeløse, for at det kan være et problem?

Uden Relevans sagde ...

Godt spottet Uffe, det kunne misforståes :)

Linda sagde ...

Meget sjovt at høre et herre-take på denne debat, som ikke undervejs kører af sporet og ender i lummerhed:)

Send en kommentar