(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En Tsunami af bæ og bræk – Uden Relevans

6. apr. 2013

En Tsunami af bæ og bræk

Det startede altsammen med et uskyldigt elektronisk brev fra FLMB (Fester Med Lille Blære) der spurgte VUK (Vandrer Uden Klokke) og jeg om vi var interesserede i at komme til forstæderne og se noget af det dersens ishockey? VEMØ (Vandrer Evigt Med Øl ((Seriøst jeg har ALDRIG set den mand uden en øl i hånden))) joinede os også.

Altså fredag awten, timer før jeg skulle på min velfortjente ferie til "de varme lande".

Naivt sagde jeg ja, så vi mødtes på en bodega i nærheden for at spille noget pool og måske lige nyde en enkelt genstand inden vi tog ud i hallen, VUK har lige fået nyt arbejde så det skulle fejres, her begik han aftenens første og måske største fejl da han plantede sit dankort i baren og sagde "kan jeg få regningen bagefter?".

Efter de første fem syv øl og en overlegen sejr til undertegnede i "snyd" (seks toere muhahaha) gik det i taxa til skøjtehallen, hvor der var tilbud på øl 20 spir for en stor fadbamse og derfra kan det jo kun gå galt, jeg husker at der blev scoret mål, at jeg charmede så meget på souvenirsælgertøsen at hun rødmede så kraftigt at hendes veninde måtte tage over - jeg opdagede nemlig dagen efter i flyet at jeg stadig havde den spillertrøje på jeg - åbenbart købte dagen før.

Efter kampen ny taxa til "Luderen" hvor de lokale fik hug i bordfodbold, og vi selv fik kærligheden at føle af et par småprofesionelle hajer, på et tidspunkt kommer jeg på tanke om at jeg da vist nok skal være i den dersens Lufthavnen klokken 04.30 og det er jo lige om lidt! så afsted det går i taxa for at hente min kuffert. Chaufføren havde fri efter den her tur, så hvad gør man så?

I vor ufattelige visdom kommer vi på tanke om VMSV (Vandrer Med Stor Vom) der jo bor lige rundt om hjørnet, han skylder, så han blev banket op og shanghajet som chauffør - selv om jeg garanteret kører bedre når jeg er stiv - jeg mener, så tør man jo mere! Tricket er at køre virkelig stærkt så man ikke er til fare for andre i så lang tid.

Det næste jeg husker er at jeg står ude i lufthavnen og springer 350 mennesker over i bagagedroppen, kvæler to stykke kringle fra loungen og en kop grande americano fra Starfucks, inden jeg til sidst kan plante min røv i sædet Allerfucking bagest i flyet.

Yep det der sæde på række 26 hvor man sidder ved siden af de to lokummer, og folk havde deres afkom med og stod med deres (afkommets) lortebleer i hånden lige op i skærmen på mig sagesløse offer så til sidst kunne jeg ikke holde stanken af lort ud, jeg knækker mig højlydt i en af de dersens forede baggies, mmm feels warm to the touch, stanken af mit bræk og mine lyde, kombineret med stanken af lortebleer, bæ og den generelle tunge luft fik en foran mig til at knække sig også, og så gik der en tsunami af bræk igennem flyet som var det bølgen i Mexico i 1986.

Herfra gik det så kun op ad bakke!

10 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Godt at høre du havde god ferie! (Såvidt jeg husker fra dit indlæg inden afrejse havde du lidt set det komme?)

selected-scenes sagde ...

Ha, ha, ha Morfar - den med at køre tæskestærkt i kort tid, når man er stiv - den grinede vi sgu af rigtig længe her i hytten. Rigtig fin pointe der!

Lene sagde ...

Er der plads nok til at det bræk, man har, i de dersens poser? Det tænker jeg tit på, når jeg sejler med Mols-linien. For man kan vel ikke rigtigt nå at skifte pose midt i et opstød...

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

- Så kan du lære det!!!

Synes du fik en fin plads... der bagved ... Griner vildt!

Medlidenhed får du skutte ikke Moffe! ^^
Havde kun medlidenhed med dine stakkels medpassagere (;

Steen AA sagde ...

Royal kaste-op historie. Bravo.

Ibs sagde ...

Det er sgu den bedste start på en ferie, jeg nogensinde har hørt om!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Elsker pinligheder... gerne andres!

Gowings sagde ...

Oh dear!

Anonym sagde ...

Kæft en sjov historie!
Mette

Send en kommentar