(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Mandemode tillæg: Skomoden for mænd. – Uden Relevans

6. sep. 2012

Mandemode tillæg: Skomoden for mænd.

Jeg er blevet opmærxomgjort på at, jeg manglede Træsko, sejlersko med kvast, samt clogs og crocs.

Træsko er jo et all round fodtøj. Perfekt til en hver lejlighed, spraymal dem gule og du har de gyllene sko som Herreys sang om i 1968 eller deromkring. En ting gælder dog for træsko, de må aldrig være hvide, med mindre du role player sexy nurse, så er de et must til uniformen.

Sejlersko, bruges når man er ude at sejle på sin yacht, på havnen eller når man er på vej ud at sejle på sin yacht. Har man ingen yacht er man en poser og må smide sine Docksides ud i skraldespanden.

Crocs, clogs og andet plasticfodtøj. Er du Mogens Camre så gå i dem. Er du alle andre så lad være, de er fyldt med phatalater og andre giftige ting.

Sikkerhedssko, bruges når du er på arbejde, hvis du arbejder med ting, der kan falde ned over din fod. Er du ikke på arbejde? Ja så har du noget andet fodtøj på. Arbejder du ikke et sted, hvor tunge ting kan falde ned over din fod? Så undgå sikkerhedsko. Enhver velassorteret byggeplads/skurvogn har faciliteter så du kan skifte sko. Det er lige meget at du har set en smart model i sikkerhedssko fra firma XX.

Inden en smartass så fortæller om træsko med sikkerhedskappe, så må vi lige trække i bremsen.Nej blev der sagt.

"Jamen du mangler de der kawasaki-sko!" kvækker du stakåndet, idet du åbner en pose maltbolsjer mere.

Kawasakisko, er du mand og har du dem på må du være homoseksuel. Ikke at der er noget galt med det. Kawasakisko er til gymnasiepiger, med store tasker. (alle gymnasiepiger har store tasker) (til deres bøger).

Nu må vi sgu da være i land med mænds skomode?

7 kommentarer:

Gowings sagde ...

Skal vi ikke lige ha' den der med antal snørehuller, eller hva'?

Charlotte Thing sagde ...

Jeg vil bare gerne vide hvilke sko der så er "The bomb"?

Uden Relevans sagde ...

træsko!

og Gowings. hvad er der med dem?

Gowings sagde ...

Er der to, fire, seks, otte eller ti huller i et par herresnøresko?

Det Forkromede Overblik sagde ...

Hej morfar

Jeg skal jo giftes inden for et år, så hvad med lidt landemodernes om jakkesæt og skjorter What to do and What not to do?

Uden Relevans sagde ...

Jeg ville ønske jeg vidste noget om det!

Anonym sagde ...

Gad godt se dine 30 par sko!

Send en kommentar