(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ejendomsmægler bliv ved din eh.... – Uden Relevans

9. aug. 2012

Ejendomsmægler bliv ved din eh....


For tre uger siden, så vi på et hus i Blåovre. Dødsbo, de skulle bare af med det, så det var sat 500 K under vurderingen. Der var en ejendomsmægler til åbent hus, fra firmaet Danbolig.

Vi skulle på ferie, så vi siger til mægler. "Vi byder, betinget af salget af vores egen lejlighed". Vi gav ham CPRnumre, bankkonto, bankrådgivers navne, the works...ALLE oplysninger.

Aftalen var at mægler skulle emaile tilbuddet, så vi kunne skrive under og returnere det per email.

TRE dage efter kontakter VI mægler. Vi har INTET hørt fra ham.

"Jamen de afviste buddet" skrev han.

Det ville vi jo gerne have vist kort efter at han havde erfaret dette, men det var åbenbart ikke noget han gad at fortælle os.

Vi bød så et højere beløb, 20 k fra udbudsprisen.

TRE dage efter var boligen væk fra web.

Vi kontaktede igen mægler. "Jamen den er skam solgt". Det var måske en nyttig information at give videre???

Alt i alt en dårlig rådgivning fra mægler både fra vores side og fra sælgers synspunkt.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Alle ejendomsmæglere er svin.

Anonym sagde ...

Tilbud betinget af salg af egen bolig vil som hovedregel kun blive accepteret, såfremt sælger er virkeligt presset. Indtil din bolig bliver solgt, er det jo fugle på taget. Reelt set binder en sådan aftale kun sælger og ikke køber - og det vil man som mægler sjældent anbefale en sælger at gøre.

Når det er sagt så bør mægleren selvfølgelig kommunikere det klart, når et bud bliver afvist. Det er da helt klart!

Uden Relevans sagde ...

helt enig!

Anonym sagde ...

Umiddelbart har det du nævner jo intet at gøre med rådgivning. Mægleren har jo på intet tidspunkt rådgivet jer forkert, men vedkommende har dog ikke holdt jer ordentligt orienteret.

I sidste ende, er mægler dog sælgers mand og han solgte jo ejendommen, så mægleren har jo gjort det godt. Hvis I virkeligt villa have huset, måtte I jo bare byde fuld pris og købe det ubetinget. At være sur over at det er solgt til anden side, er jo kun jeres egen skyld...

Send en kommentar