(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Sørgelige tilstande i kongeriget Danmark – Uden Relevans

28. jun. 2012

Sørgelige tilstande i kongeriget Danmark

Forleden dag var jeg trængt op i metroen, en flaske trillede dovent frem og tilbage på gulvet, når toget startede og stoppede.

På Forum station kom der nogle folk på, det var halvsent på aftenen så kun en to tre stykker, heriblandt en hjemløs mand. Idet toget accelerede kom flasken frem fra sit skjul under et sæde. Den hjemløse mand rejste sig fra klapsædet han sad på for at tage flasken, inden han nåede frem til flasken fik han et spark i siden af en kineser. Kineseren var belæsset med tre "big shopper" nylonposer med tomme flasker. men det afholdt ham sandelig ikke fra at karatesparke en hjemløs omkuld for at få en flaske mere.

Det er sørgelige tilstande vi har her i kongeriget Danmark...

5 kommentarer:

Anna. sagde ...

Folk handler udelukkende ud fra egen fordel. Skænker ikke andre en tanke. Grådighed er en sørgelig ting.

Gowings sagde ...

Man tuder indeni...

Eric Bentzen sagde ...

Og man ser sig forgæves om efter ridderen på den hvide hest.

Milos Vendettas sagde ...

Jeg er sikker på, at den ufølsomme kineser blot prøvede at befri den døsige vesterlænding for klumper i sengen. Det er almindeligt anerkendt at østasaiter er gode ved os andre. Bare se på massage med happy ending og Samsung Galaxy III.

Uden Relevans sagde ...

1, 2 og 3 Yep!

Milos, det er et validt synspunkt!

Send en kommentar