(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En gennemgang af Danmarks landshold til EM "pæne ben". – Uden Relevans

2. jun. 2012

En gennemgang af Danmarks landshold til EM "pæne ben".

Ja nogen skal jo levere lidt spidsfindig journalistik her op til slutrunden.

Planen er at jeg gennemgår kæderne, og hiver de spillere ud der er gode til særlig granskning. Det kommer til at gå ret stærkt da vi har lige så lidt talent som en harmonikaRumæner ved Netto.

Målmændene.

Man kunne ligeså godt binde en blind lemur fast til en lam hvalros, og lade dem stå på mål, hvad angår målmændene på landsholdet. "Jamen hva med Lindegaard! råber du". Overvurderet, arrrogant, OBer, klaphat, arrogant og selvfed, fik jeg nævnt arrogant? På mærkværdigvis har han fået nogen til at tro han kan stå på mål.

Forsvaret.

Danmarks største profil, Daniel Agger en af verdens bedste forsvarsspillere i verdens bedste fodboldklub Liverpool, desværre har Daniel to glasben og permanent dårlig ryg, han er vort eneste håb om at score et mål til EM, men det er nok tvivlsomt om vi får scoret.

Resten af forsvaret har ingen rigtigt hørt om, eller gider høre om. En stor flok nobodies der ikke kunne tackle en badebold fra en halt myresluger.

Midtbanen.

Danmarks helt store styrke har altid været midtbanen, derfor har vi traditionelt 21 midtbanespillere i truppen. I år kan man fremhæve.

Angrebet.

Christian Eriksen er opstillet som angriber, men reelt har vi kun 1½ angriber i truppen. Niklas Bendtner, hans far er dygtig til at sælge B52 til klubber, som tror han kan lave mål. Det eneste han har scoret i år er Zangenskinken den halvordinære gnaver, samt baronessen igen igen igen.

**Update! B52 scorede en "ukendt brunette" på et toilet da han var i byen den anden aften**

Landstræneren.

Nu skal man ikke tale ondt om halvdøve pensionister, så vi stopper den her.

Forudsigelse af Danmarks EM.

Vi taber alle tre puljekampe uden at score.

Er i enige?

6 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Desværre ja.

Brownie sagde ...

Fuuuldstændig enig Mouf.. man orker dét jo ikk' *surmuler imens jeg råber LINDEGAARD HVEEEM...?!* ;)

Gowings sagde ...

Jeg er optimist. De kan kun overraske.

Brownie igen dér.. sagde ...

Nåh, det gik sq da ok..??!

Uden Relevans sagde ...

det var en testkamp Brownie ^^

Brownie sagde ...

Jaja bevares.. men lidt selvtillid fik de vel..?!

Send en kommentar