(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Prioriteter og proportioner – Uden Relevans

28. mar. 2012

Prioriteter og proportioner

Er jeg den eneste der synes at den fuldt lovlige nedskydning af et husdyr, får bare en lille smule for meget spalteplads, når man skal interviewe "kendte" og inddrage ministre?

Jeg kan godt se at det er synd for familien at deres hund blev skudt, men på den anden side, havde de fået et anbefalet brev med en advarsel om at genboen ville skyde hunden, hvis den sked i hans have igen.

Hvad mener du?

8 kommentarer:

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Jeg mener den får endnu mere spalteplads, hvis jeg skriver hvad jeg mener.... :-) Folk har et disneyficeret forhold til husdyr.

Slyngel sagde ...

Nej du er ikke alene... Det er alle steder.

Og synes også at ham fodboldspilleren med hjertefejlen fik alt for meget plads.......Altså det jo langt fra første gang at en sportsudøver er drattet om med hjertehalløj.

Anna. sagde ...

Jeg tror mere det er en principsag.
Hvornår er han gået over grænsen? Er det okay at tage livet på et uskyldigt dyr, når det i realiteten er ejerne der har begået fejlen?

Dog er det bestemt opsigtsvækkende, at sagen netop får så meget omtale. Det burde vel ikke være nødvendigt i et velfungerende samfund, at blæse 'bagateller' så meget op.

SourPuss sagde ...

Enig med De herrer.
Ved ikke Anna - i princippet går man jo ikke over grænser, når man overholder gældende lovgivning?

Det er så vidt jeg ved, ikke første gang dette har fundet sted. Gad vide hvor spaltepladsen var dengang?

Frederikke sagde ...

Og vi får kun en side af sagen, vi aner jo i princippet ikke noget som helst om, hvordan hunden har opført sig. Vi har kun hundeejerens ord på, at den var smadder sød.
Næh, der var ting der krævede væsentlig mere opmærksomhed end den døde hund.

Regitze sagde ...

det breder sig.
helt ind i blogosfæren.
:)

Det Forkromede Overblik sagde ...

Jeg ville aldrig selv skyde en labrador i min have... Omvendt ser jeg ofte de der dræberbæster på gaden, og ønsker at jeg både var bevæbnet og i bil, hvorefter der kun ville være dræberbæstmos!

I bund og Grund forstår jeg ikke det generende ved en labrador, og samtidig forstå jeg ikke det charmerende i en kamphund. Lovgivningen er ikke præcis nok, omfattende nok eller god nok efter min smag til at hunde i Danmark er en rigtig god idé, hvis man ikke ind i mellem accepterer at man som hundeejer er til gene for omgivelserne.

Naboen havde vist en kennel med tæver på sin grund... Hvem kan bebrejde en rask labradorhan, at han ikke kan holde sig væk?

Mht. spalteplads eller ej: Nettet er efterhånden stort, så man kan jo bare læse udenom;-D

Hedengangne Hund sagde ...

Jeg har det godt hvor jeg er og jeg mærkede ikke noget. Det var fedt at få lov til at skide på røvhullets nyopspirede primulaer en sidste gang.
Jeg fatter ikke at i gider gå så meget op i den sag. JEG er i hvert fald pisseligeglad.

Send en kommentar