(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); To sider af samme sag – Uden Relevans

29. dec. 2011

To sider af samme sag

En af de ting vi lærer....ehm undervises i via den akademiske indoktrin...træning vi (burde) gennemgå, er at se en sag fra flere sider.


Som nu for eksempel denne postkasse.

I år fandt transportmedisteren ud af at Postdanmark kunne spare noget tid og nogle medarbejdere, ved at diktere at husejere skal flytte deres private postkasse fra deres hoveddør, ned til skellet ved havelågen. Dette brutale indgreb i den frie ejendomsret har altså medført gyldne tider for postkasseleverandører og sælgere. Dog gælder reglerne først fra 1. januar 2012.

Jeg så forleden denne nyligt opsatte postkasse. Her kommer så træningen ind i billedet.

Er den tildækket fordi:

A: Ejeren er et dovent svin der vil vente længst muligt med at hente sin post ved skellet?

B: Ejeren vil ikke have smadret sin postkasse af små rødder med blålyn?

Lad mig høre jeres bud.

9 kommentarer:

Michael sagde ...

Ejeren er pisse irriteret over tiltaget, og nægter at lade postvandreren benytte den nye postkasse før d. 1. januar 2012 !!!

Eric sagde ...

Han vil sikkert ligesom jeg og mange andre sende et signal om, at han er pisse sur over at skulle finansiere Postdanmarks rationaliseringsgevinst.

SourPuss sagde ...

Så et klip fra lokalsprøjte-tv hvor en hel allé var klistret til med postkasser indpakket på finurlig vis. Jeg hælder også til at der er tale om signalværdi og sure folk.
(for siden hvornår har en plastikpose hindret blålyn i at finde vej ? )

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Skidt med årsagen, men det er da oplagte nytårsløjer at drage ud med blæselampen og krympe alle plastposerne sammen :-D

Bortset fra det, så opfatter jeg det også som fuck-finger i ansigtet på det nu fyringstruede postbud - nogen husejere går åbenbart i meget små sko.

Unknown sagde ...

Man skal vel have mere baggrundsviden, for at bedømme den slags.. For at komme til bunds ville det være relevant at vide HVORNÅR personen havde sat det op! Var det her for nyligt dagene op til nytår, ville den grund være logisk. Er det længere tid siden kunne det være i protest mod det nye reglement.

Eric sagde ...

@Uffe R.B.A.
Infantil hærværkslyst du der publicerer. Og om noget er det sgu' da en solidaritetserklæring og ikke en fuck-finger til det fyringstruede postbud.

KirstenK sagde ...

Her i kvarteret bruger de fleste husejere der for længst har sat en ny postkasse op, gaffatape... Postkassen er gaffaet godt og grundigt...vel i protest over den nye regel...
Men når postkasserne er kommet ud til havelågen bliver det meget nemmere for hærværkslystne at komme blå lyn ned i postkasserne...Det bliver godt at være postkassefabrikant for fremtiden...Skulle der mon være en alliance mellem post Danmark og postkassefabrikanterne?

Uffe R. B. Andersen sagde ...

@Eric: Al den stund postkassen ikke tager skade, kan der ikke være tale om hærværk - det bliver bare mere besværligt at få posen af. Solidaritetserklæring til postbudet? Det må du lige uddybe - hvori består det solidariske ved at nægte postbudet at anvende den nye postkasse før 1. januar 2012? Hvad er glæden for dig ved at have sat en ny postkasse op, men nægte at tage den i anvendelse?

Uden Relevans sagde ...

Det er nok en blanding af det hele? Der findes vel ikke universelt gyldige sandheder.

Ja den var nyopsat kan jeg tilføje.

Send en kommentar