(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Netdating! Farer og faser. Panikfasen – Uden Relevans

23. okt. 2011

Netdating! Farer og faser. Panikfasen

Som allerede skrevet består dating på internettet, det såkaldte netdating, af en række faser, jeg vil her forsøge at ridse disse faser op i mere eller mindre kronologisk rækkefølge.

Jeg vil benytte empiriske feltstudier af dating, både egne og andres.

Disclaimer: Enkelte informationer i denne gennemgang indeholder barske sandheder, sarte læsere bør passe på helbredet.

Den første fase, panikfasen opstår, som regel, når man lige har forladt et parforhold, eller er blevet forladt, det man med et fagudtryk kalder "at blive dumpet". (ja ja vi går grundigt til værks her).

Panikfasen kan også opstå, når man søndag efter søndag sidder på sofaen og ser fordummende fjernsyn under sin dyne, med en spand "Ben and Jerrys".Den sætter pludseligt ind, en trigger kan være lortefilm som "Pretty Woman" alle varianter af "Stolthed og Fordom" og andet underlødig pladderromantisk skrammel af samme kaliber.

Panikfasen kendetegnes ved de store følelser, Typiske sætninger der ytres er "ARGH jeg VIL ikke være alene!"  "ÅH NEJ jeg vil have en baby!" og andre i samme dur.

En netdater i panikfasen, farer ind på sin multimediepc eller Macintoshcomputer og laver straks en kontaktannonce for sig selv på et datingsite. Datingsites er der nok af, faktisk kunne man lave en hel stribe af anmeldelser af de forskellige, det må blive en anden gang.

En tekst forfattes og et sommerbillede fra Rhodos (og ti kilo mindst siden) oplægges på datingsiden, hvorefter der febrilsk trykkes på "opdater".

Optimismen er her stadig i behold, nu skal der netdates!

Første nedkøler er når man møder den nylige eks´profil, komplet med sommerfoto fra Rhodos, anden nedkøler er når man ser profilen er 14 dage gammel...

Følg med om snart når jeg skriver om næste fase.

2 kommentarer:

Den lille sorte bog sagde ...

Er helt i chok over at mænd ser Pretty Woman når de er blevet dumpet. Seriøst? Pretty Woman?

Uden Relevans sagde ...

Nej nej, jeg skriver om begge køn her. Ikke kun om mændenes synspunkt.

Tak for kommentaren.

Send en kommentar