(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Netdating! Farer og faser. Den nedslående fase – Uden Relevans

27. okt. 2011

Netdating! Farer og faser. Den nedslående fase

Ja så er vi kommet til næste fase. Den nedslående fase, eller den deprimerende fase. Afslagsfasen, kært barn har mange navne.

For mændenes vedkommende er de håbefulde enslydende breve sendt af sted til de fire lækreste kvindeprofiler på datingsiden. Kvinderne sidder stadig bare og lurer på lækre mænd, de mest frimodige og modige kvinder skriver et langt, personligt og hjertevarmt brev om dem selv til en flotter fyr.

For mændenes vedkommende sker følgende. Fire ud fire superchicks svarer ikke. Den modige kvinde får et kort svar tilbage (mænd svarer nemlig altid). "Kan ikke dater en hot chick! tak for brevet.".

Træt, trist og nedslået er det tilbage på sofaen med en bøtte doube chocolate fra Ben & Jerrys imens kvinderne ser "Stolthed og Fordom" og mændene ser den der pornofilm de ved et "uheld" kom til at optage fra Kanal København i 2003.

Tristesse overalt. Nu kan det da kun gå fremad!

Det gør det i morgen med "Den ihærdige fase".

3 kommentarer:

Den lille sorte bog sagde ...

Øhm... mænd svarer så IKKE altid kan jeg hilse og sige

Lupo sagde ...

Jeg gad godt være på sofaen med dejlig is, men jeg har jo også mit på det tørre - gnæk...
-Venter spændt på fortsættelsen *w* og kommer nok snart stærkt tilbage i garagen.
Tak for besøget, morfar ;)

Uden Relevans sagde ...

DLSB, så skriver du med de forkerte!

Tak Lupo. Der kommer mere i morgen, og godt at se dig tilbage.

Send en kommentar