(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Giv en hånd til – Uden Relevans

31. okt. 2011

Giv en hånd til

Vi afbryder lige internetdatingserien med en særmeddelelse.

Her i Danmark er vi vant til at stå sammen. Selv om politikerne (røde som blå) skriger KRISE! fra deres velklistrede taburetter, ja så spæder vi danskere i indsamlingsbøssen alligevel.

Kræftens Bekæmpelse fik et virkeligt pænt resultat ved sidste indsamling, selv om vi alle er blevet lidt fattigere i følge de folkevalgte kloge hoveder.

Danmarksindsamlingen til Afrikas Horn, gik også over al forventning. Vi kan være stolte af vort storsind.

Nu er der så nogle i nærområdet, der har brug for hjælp i dagligdagen. Nogen tæt på vor egen hjertekule. De bor godt nok ikke i jordhuler (og slås hele dagen), men krisen kradser alligevel så hårdt at disse mennesker har været nødsaget til at melde sig til Bloggers Delight for at have til dagen og vejen.

Det er desperate tider.

Derfor vil jeg kraftigt opfordre jer læsere til at surfe ind hos de nødlidende kvinder Infotainer.dk samt Marensblog.dk, klikke på et par reklamer og smide en hjertevarm kommentar, for at vise at her i Blogland/Blogcity/Blogstilstanden, der står vi sammen og værner om de fattige og svage.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det sødt af dig at hjælpe de to fattige damer.

Send en kommentar