google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den uendelige datinghistorie – Uden Relevans

22. dec. 2009

Den uendelige datinghistorie

Store ord på en tirsdag hvor Danmark er så godt som lukket på grund af sne, hvor de ansatte i alverdens supermarkeder går og griner og laver skjulte hi fives på grund af at der ingen kunder er.

Min kollega Joakim som alle jo husker fra indlægget "Åh hold dog KÆFF!!!! Parfaction I" fra juli i år, er gået på jagt igen, han har meldt sig ind i datingjunglen, efter fem måneders konstant mandejammer (hov var det ikke en dame der skrev den for øvrigt?) fem måneders uuholdeligt "Åhh Caroline du var mit lys, hvorfor fyrede jeg dig!" og udbrud fra samme skuffe.

Anyhow, Joakim har valgt "Danmarks Største Datingsite" så kan i selv gætte hvilket som sin foretrukne jagtmark, for kun 250 kroner om måneden må han skrive breve og kigge på bedler af mere eller mindre parringslyste/skrukke/giftemodne hunner.

I alt 450.000 potentielle partnere hvis man beslutter sig for at blive biseksuel, (Det gælder bare om at finde en på sin egen størrelse, så kan man fordoble sin garderobe i et hug!")

Joakim dabbler lidt rundt og får (som alle andre) skrevet til et par langbenede, lyshårede, 23årige piger på 180 cm og 48 kilo på tælleren - intet svar.

Indtil i går!

Åh ikke mere tid, kan i lige hænge på til i morgen?

11 kommentarer:

Carina sagde ...

Onsdag? Mangler jeg en dag?

Uden Relevans sagde ...

Tak det er rettet! Sekretæren har juleferie og det kan ses.

Julie sagde ...

OM vi kan! Det er det mest spændende ,der er sket hele ugen!

Kagekonen sagde ...

can't wait...

Malou Klidmoster sagde ...

Spyt nu ud!

Uden Relevans sagde ...

Ja ja! Nu skal jeg lige i den røde netto først og købe kalenderlys for 2 kr.

LilleQ sagde ...

nu det onsdag og jeg venter stadig...


LilleQ

Uden Relevans sagde ...

Ja ja jeg er på vej. Jeg får jo pres på den måde her :o)

Forstadsfruen sagde ...

hey Moffe, onsdagen er snart slut... I'm still waiting!

Uden Relevans sagde ...

Det må blive en tidlig julegave så :)

Miws sagde ...

Tease

Send en kommentar