google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hej mit navn er Enrique og jeg sidder lige og skider – Uden Relevans

30. jun. 2009

Hej mit navn er Enrique og jeg sidder lige og skider

Da jeg jo er en del af en verdensomspændende koncern, eller det bliver vi bare vent i små sataner, anyhow, det hænder at vi indimellem får en gæstearbejder på besøg, gæstearbejder her ikke at forveksle med en perker, for perkere har jo ikke jobs.

Oh oh den kostede måske lidt på Political Correct kontoen, (det jo bare gaas) vores nyeste skud på stammen hedder Enrique og han er fra et land nord for Afrika mange går og kalder Spanien, nærmere betegnet fra en by der hedder Coruna. Ingeniør Enrique.

Nu er jeg ikke familiær med vore kære medEUborgeres toiletvaner sårn generelt, men i Coruna og omegn er det åbenbart meget normalt at man skider med åben dør, måske på grund af hørmen, måske på grund af varmen....jeg ved det ikke jeg ved kun at han hedder Enrique og han skider med åben dør.

Måske man skulle tage handsken op og gøre det til en vane?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er dog de mærkeligste ting du ved og fortæller om.

Leoparddrengen sagde ...

Man skal altid være åben for inspiration udefra!

(I USA har en del lokummer på barer mv en "dør" på ca 15 cm i højden, midt i - så der er frit udsyn både over og under. Jeg går udfra det er for at undgå stofindtag - det tror jeg ikke det virker særlig godt på, alle tager coke alligevel; men tvivler på det er fremmende for peristaltiken. Ikke at jeg forsøgte mig.)

wildskud sagde ...

Ikke La Coruña ? ? ? For så er han da basker... (???) Så vidt jeg ved kan de godt finde på at baske til én hvis man kommer til at kalde dem spanioler.

Marie sagde ...

Hehehe...griner stadig bare af overskriften.

Anonym sagde ...

Er det en kartoffelavler, der puster grise op?

Teologinen sagde ...

La Coruna??
Havde engang en sommerfling, som havde sit ophav dernede og han er emigreret til Sydamerika...
Men han sked heller ikke for åben dør ;-)
Til gengæld kunne han.. Nå, det er jo en sober blog det her.

Zette sagde ...

Det kan godt være de der spanske nogle skider for åben dør, men de bruger da i det mindste potten. Ttalienerne er verdenskendte for at sidde i deres Armanisuits i storbyens sidegader og skide åbenlyst - helt uden dør. De er fandme for klamme, de italienere, og i Milanos lufthavn så jeg engang et toilet, hvor det var lykkes dem at skide på væggene OG i loftet. Eller også havde de skidt i hænderne og bagefter jongleret med det. Skodaber!

Uden Relevans sagde ...

EN sobber blog :D ahha

ZtT: hehehehe

Send en kommentar