google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En irrationel angst for forandring blandet med magelighed – Uden Relevans

29. sep. 2008

En irrationel angst for forandring blandet med magelighed

Jeg har analyseret lidt på situationen og er kommet frem til at jeg lider af, En irrationel angst for forandring blandet med magelighed og komformitet.

Hvad gør en rigtig mand når han er i tvivl, nedtrykt eller i vildrede? Det samme alle andre gør, shopper eller går til frisøren.

Nede hos den lokale hårfjerner så jeg frem til et møde med "Vandrer med Cirkustelt På Kroppen" som jeg jo beskrev for sirka (jeg kan godt stave til cirka tak) otte uger siden. I stedet for hende var der så kommet en ny ny frisør der var okay indtil jeg fik set nærmere på hende....OMG hun var mindst 50! Vi kan jo kalde hende "Tagbrand Med Antikt FJæs".

På den mere lyse side havde eleven i dag valgt at fjante rundt iført hvid træningsbuks og sort g-streng måske fordi at netop idag var dagen hvor de nederste glashylder på skrammeludstillingen skulle tørres af? Halleluja!

6 kommentarer:

Steen AA sagde ...

"hvid træningsbuks og sort g-streng" - bliver du klippet på Amager?

Anonym sagde ...

. . fantastisk analyse, med helt overraskende resultat, arltså!! . ;b
.
. . . Var der i det mindste også udsigt til sådan et vaskemærke?. .

Anonym sagde ...

Du ved jo godt, at du at nødt til at tage det nye job, ellers kommer du til at fortryde det. Headhunted og alting, det skal da prøves.

Anonym sagde ...

Ja, Mouf.. hvad blev det til med jobbet der..??
Tør ikke råde dig, da jeg selv har det sådan.. 7 sind u knåw...

Eller forsvandt det i tågerne med G und alles..? ;-D

Uden Relevans sagde ...

Der er kommet en form for afslutning på det, lidt ligeosm ufrivilligt afbrudt samleje...

spunky sagde ...

æv det lyder altså ikke rart med den der form for afslutning!

Send en kommentar